CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 29 november 2009

SNN Croppen

Hallo allemaal,

Ja, ik weet het, ik kan het niet laten. ;-) Toch nog even voor het slapen gaan wat posten.
Vanmorgen was het bij ons op de boerderij lekker druk i.v.m. de logees. Wij liepen met 11 man hier rond in huis. Op zich niet echt veel, want als wij in de zomer kuilen of hooien wil dit aantal nog wel eens verdubbelen. En ze blijven allemaal mee eten zou Wim Sonneveld zeggen. ;-) Daar moet ik altijd aan denken. Waarom weet ik eigenlijk niet. Deze man heeft bij mij waarschijnlijk veel indruk gemaakt.
Om 13.30uur zou de SNN forum groep komen. De logees, wilden ook graag mee doen. Geen probleem toch? Schuif maar aan. Ik ben nog steeds aan het opruimen en had toch nog de nodige dozen staan. Connie zat aardig ingebouwd moet ik zeggen. Sorry hoor, Connie. Ik hoop de volgende keer dat je komt dat er weer wat meer is opgeruimd.
Wij zaten met 11 personen in mijn cursusruimte. Er lagen dropjes, pepernoten en chocolade op tafel. Koffie en thee kon iedereen zelf pakken, want dit was geen officiële workshop dus dan doe ik ook gezellig mee. Iedereen mag zich dan zelf bedienen. Natuurlijk hielp ik waar het nodig was. Ik had toch een kleine workshop, want met 6 personen maakten wij een kalender voor 2010.
Eigenlijk is het oppimpen. Dit zijn de drie die onze logees hebben gemaakt.

Om 17.00uur werd er langzaam aan een punt achter gezet. Ik moest tenslotte ook de kalfjes nog voeren, eten en dan zouden wij met onze logees naar Lelystad gaan om te bowlen. Eigenlijk te zot voor woorden zo ver, maar alle banen waren bezet van de bowling banen die wij hier in de buurt hebben. Het was een drukke, maar gezellige dag. Iedereen ligt weer op bed en ik kruip natuurlijk nog even achter mijn pc. Mail ophalen, beantwoorden wat al kan, even op mijn Blog kijken en toch maar wat schrijven en dan maar eens mijn bed opzoeken. Morgen is het tenslotte weer een drukke boel hier in huis.
Groetjes van Annette

9 opmerkingen :

m@deliefjuh zei

dat ziet er weer reuze gezellig uit :)

Jetty zei

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jou ben wezen croppen. Ik vond het echt ontzettend leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor je gastvrijheid en tot een volgende keer.

Marcita zei

Het was super vanmiddag!!!

Groetjes,
Marcita

Unknown zei

Goh annette, als ik toch bij jou in de buurt woonde, dan kwam ik regelmatig bij je langs hoor. Al was het alleen maar voor de gezelligheid.
En oh, wat verbaas ik mij weer over de energie die jij hebt zeg. Zo veel mensen in huis en dan ook nog een workshop/cropmiddag houden.
Ik heb bewondering voor je. Leuk dat wij altijd van jou bezigheden mee mogen genieten. Ik lees het in elk geval dagelijks.

Groetjes, ilonka.

Adrina zei

Hallo Annette,

Ik begrijp soms echt niet waar je alle tijd vandaan haalt. Super hoor!

groetjes Adrina

Annette zei

Fijn om te horen, Jetty dat je het naar je zin hebt gehad. Je bent altijd welkom hoor. Ik prik binnenkort weer nieuwe zaterdagen voor SNN. Je leest het dan wel. Dan moet je maar zien of je kan en wil?

Groeten van Annette

Annette zei

Hoi Ilonka,

Iedereen is welkom hier hoor. Dus wanneer kom je? ;-) In Paasloo kan je een huisje huren, neem je iedereen maar gezellig mee. Als wij aan het knutselen zijn kan de rest Henk wel helpen op de stal.
Tja, die energie? Dat weet ik soms zelf niet eens. Ik wil altijd zoveel mogelijk uit het leven halen, want voordat je het weet is het voorbij. Ik ga gewoon door, totdat mijn migraine weer om de hoek komt kijken en dan moet ik plat. En als deze weer over is ga ik gewoon weer verder. Ook de aard van het beestje zeg maar. ;-)

Groeten van Annette

Annette zei

Ik eigenlijk ook niet, Adrina.

Groeten van Annette

RosesMarijke zei

Dat ziet er weer allemaal heel gezellig uit Annette!!

Related Posts with Thumbnails