CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 24 november 2009

Deel 2


Hallo allemaal,

Daar ben ik weer met het vervolg van zomaar een maandag.
Na het avond eten, snel onder de douche en dan op naar Vaartjes. De twee buurten die deze avond mee deden aan de competitie waren er al. Het is Oostenrijks bowlen. De ballen zijn kleiner en zonder gaten als bij het bowlen wat wij kennen. Ook staan er maar 9 kegels i.p.v. 10. Iedereen gooit 3x in 1 beurt en dit 4x per baan. Deze punten worden bij elkaar opgeteld en dan het gemiddelde wordt opgeschreven voor de wedstrijd. Het was wel spannend hoor vanavond. Om 22.45uur was ik weer thuis. Nog even met Henk gepraat en toen is hij naar bed gegaan. Hij moet morgen er om 6.00uur weer uit. Ik heb nog even tv gekeken en mijn vader gebeld en nu nog even achter de pc. Mijn mailtjes ophalen, beantwoorden, de nieuwe bestellingen uitprinten en klaar leggen voor morgen. Nog even op mijn Blog kijken, wat schrijven en dan maar weer eens mijn bed opzoeken. Mijn streven is altijd om voor 01.00uur op bed te liggen, maar dat lukt niet altijd. En wat zal de dag morgen weer brengen? Ik moet in ieder geval boodschappen doen en 's avonds moet ik weer om 20.00uur bij Vaartjes zijn. Woensdagmiddag kinderfeestje, 's avonds workshop en zaterdagmiddag ook. Dus morgen wordt het ook voorbereiden voor deze workshops en natuurlijk de nieuwe bestellingen bij elkaar zoeken.
Groetjes van Annette

3 opmerkingen :

chantal zei

Dat is niet niets als je dit als je dit allemaal leest. Jouw dag is heel goed gevuld. Vroeg opstaan zou nog wel lukken, maar zo laat gaan slapen. Dat jij nooit in slaap valt tijdens de dag? hihihi Maar is wel leuk dat het erg uiteenlopend is wat je allemaal doet. Dat maakt je leven toch maar rijker.

grtz Chantal

Annette zei

Soms wel hoor, Chantal. Tijdens mijn uurtje van die bekende serie wil het nog weleens zijn dat Henk belt met de vraag, waar blijft mijn koffie? Tevens heb ik dan ook wat gemist van het verhaal. Gelukkig is er een herhaling van deze serie. ;-)

Groetjes van Annette

Unknown zei

Ik dacht dat mijn dagen goed gevuld waren maar de jouwe winnen het hoor ...Dat je dat tempo volhoud !
Ik zorg meestal dat ik er een uurtje eerder in lig.....'kheb echt wel 7 uur slaap nodig....
Maar je hebt afwisseling genoeg he ...en je vind het allemaal leuk om te doen ...dan gaat het ook goed ...toch ?
Ik ga mn pctje uitdoen en nog even lekker bank hangen ....
Slaap ze ...Groeten Sophia

Related Posts with Thumbnails