CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 24 april 2010

De Cricut workshop bij JEJE

Hallo allemaal,

Om 9.15uur kwam ik bij het bedrijf JEJE in Hilversum aan. Ik werd al welkom geheten bij de auto en zij waren zo lief om mee te helpen met sjouwen, want ik had natuurlijk weer heel veel mee. ;-) Boven in het cursuslokaal aangekomen. Stond alles al klaar. Super. Ik kon mijn eigen spullen uitpakken en ook dit klaarzetten.

Vanaf 9.30uur kwamen de eerste dames al binnen druppelen. De workshop begon om 10.00uur, maar als je van ver komt dan ben je vaak te vroeg en zij hadden er natuurlijk zin in. De ontvangst was in de kantine van het bedrijf waar de koffie, thee, cake en koek al klaar stonden. Het bedrijf JEJE had alles weer prima verzorgd en dat op hun vrije dag. Toppie hoor! Ik had voor deze dag een strak tijdschema, want anders konden wij de 14 papiersoorten niet snijden met de Cricut. Op deze dag werkten wij met alle soorten Cricut machines. De standaard, de Create en de Expression. Voor wie geen eigen Cricut had, hebben wij van Kars een Cricut Expressions te leen gekregen. Het waren er 4. Ook weer super geregeld door Kars. Nogmaals bedankt, Roy. ;-) Kijk hier staan ze allemaal op een rij. Super gezicht, toch? Jullie kunnen aan de gezichten van deze dames zien dat het toch wel pittig was. Hahaha, viel wel mee hoor.


Om 12.30uur stond de lunch klaar.
Dus wij weer naar de kantine en daar stonden de tafels netjes gedekt en met schalen broodjes, bakjes salade, melk, karnemelk, fruit, soep, koffie en thee. Wauw wat een keuze.


Na de lunch weer hard aan het werk. Om 15.00uur hadden wij weer even een kleine pauze. Toen nog even een klein uurtje aan de gang, want om 16.00uur werd deze dag afgerond door het uitdelen van de certificaten. Om 16.15uur zouden wij een rondleiding door het bedrijf krijgen en mocht er geshopt worden. Sommige keken hun ogen uit, want wij hebben kunnen zien hoe nu tekst stickers worden gemaakt. Ook lagen er rollen van het papier waar wij net mee gewerkt hadden. Je wordt er wel erg hebberig van hoor. ;-) Iedereen liep met een mandje door het magazijn heen om hem te vullen. Bij de uitgang kreeg iedereen een Goodie-bag en mochten zij al het gebruikte materiaal van deze dag meenemen naar huis om verder te oefenen. Toen iedereen huiswaarts ging heb ik alles nog opgeruimd en na een bakkie koffie reed ik om 18.15uur weg uit Hilversum om richting Zoetermeer te gaan om mijn vader op te halen. Eerst samen wat eten en toen op naar het noorden. Om 21.30uur was ik thuis op de boerderij. Pff, ik ben wel een beetje moe nu, maar ik heb een top dag gehad. Super gezellig, 12 Cricut machines horen werken, lekker gegeten en gedronken en natuurlijk heerlijk weer over de Cricut gekletst. Het verveeld nooit. ;-)
Elly, van JEJE, heeft ook foto's gemaakt, maar die zou ze nog mailen. Deze voeg ik dus later toe. Langs deze weg wil ik het bedrijf JEJE nogmaals bedanken voor hun gastvrijheid en de goede zorgen vandaag.Super bedankt!!!!

Nu jullie dit zo lezen, heb je misschien spijt dat je niet geweest bent? Maar geen nood er bestaat nog een kans, want deze dag wordt herhaald!!
De datum was 11 mei, maar dit blijkt in de meivakantie te vallen. De datum wordt nu verzet naar een zaterdag in juni. Ik moet nog even met JEJE overleggen welke datum geschikt is, want zij moeten immers hun vrije dag er voor op offeren. Zodra deze bekend is dan horen jullie dit van mij. 
Vanavond ga ik maar eens op tijd naar bed. Voor mijn doen dan? Hahahaha. Bedankt weer voor het lezen en morgen ga ik eens lekker niks doen.

Lieve groetjes van Annette  

3 opmerkingen :

Cheryl Richter zei

Ziet er erg leuk uit op de foto's, zal vast een hele leuke dag geweest zijn. Jammer dat ik geen Cricut heb, dus heb niets aan de workshop.

Groetjes en een fijne zondag!
Cheryl

Petra zei

dat ziet er allemaal gezellig uit zo aan de fotos en verhaal te zien. En...ben je nog op tijd naar bed gegaan voor jou doen dan :-) Liefs Peet

Els zei

Hoi Annette,

Fijn dat je zo'n heerlijke cricut dag hebt gehad. Kan ook niet anders als alles zo goed verzorgd was.
Groetjes van Els

Related Posts with Thumbnails