CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 26 juli 2009


Vanmiddag met Sanne, een logé, weer wezen knutselen. Ook doet zij met deze kaart gelijk mee aan de wedstrijd op mijn website.


Dit is mijn kaart geworden. Ik kende een nieuwe techniek om zelf bloemen te maken met cardstock. Hier even mee zitten stoeien en dit is het dus geworden. Sanne heeft het op haar kaart ook gebruikt.Daarna zijn wij gaan eten bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Wij waren wat aan de late kant, maar de volgende keer gaan wij zeker kijken in de kassen en de vlindertuin. Dus mocht u zelf in de buurt zijn van de Flevopolder neem dan zeker een kijkje in de Orchideeë Hoeve.


Echt een aanrader en vergeet uw fototoestel niet! Bij thuiskomst bleek er een kalfje te zijn geboren. Een stiertje. De koeien ophalen uit het land en dan melken. Vanvond ga ik maar eens ontspannen, want morgen staan er weer vele bestellingen voor de webwinkel te wachten. Bedankt voor het lezen.
Groetjes van Annette

5 opmerkingen :

Paper zei

Hi, you have a very nice blog i wish i could understand what you wrote.

Ps: your designs are really great.

is it German? :)

Annette zei

Hoi,

Thanks, no it's Dutch. On my Blog you can fine a translate "Kies je taal" My english is not so good. Sorry, I hope you come back to my Blog?

Greetings Annette

celia zei

Hoi Annette,weer mooi gewerkt!
Geniet van een rustig avondje voor een drukke werkweek!!!
Grtjs Celia.

Riet zei

Wat een schitterende kaarten Annette,prachtige stempels,mooie kleuren. en wat een mooi papier.

Liefs Riet.

Annette zei

Dank je wel lieve dames.

Groetjes van Annette

Related Posts with Thumbnails