CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 12 juli 2010

Even snel tussendoor.

Hallo allemaal,

Even snel tussen de visite door. Mijn Henk, mijn man, is namelijk vandaag jarig en de visite is vanaf gisteravond begonnen. De vrienden hebben hier voetbal gekeken en zijn na 24.00uur hier blijven zitten voor Henk z'n verjaardag. Ik lag om 2.30uur weer op bed. Vanmorgen begon de visite om 9.45uur en liep eigenlijk de hele dag door. Onder het melken, van 17.00 - 19.00uur. Ook nog visite gehad en nog even snel naar de supermarkt gereden omdat er weer de nodige dingen op was. De vaat is inmiddels aan de kant en meestal rond 20.30uur komt de volgende groep. Wel leuk zo'n verjaardag, maar ben vandaag de hele dag aan het heen en weer sjouwen met gebak, drinken etc. Dan zitten wij weer buiten, want het is droog en dan wordt het weer donker dus weer alles naar binnen etc. Vanavond de laatste ronde, zeg maar. ;-) En dan mijn verjaadag in augustus weer. Ik ga gauw weer, want de visite komt er al aan. De kaart heb ik vorige week ingekleurd, maar van het weekend even snel afgemaakt.

Groetjes van Annette

5 opmerkingen :

Els zei

Mooie kaart Annette,
Gr. Els

Cheryl Richter zei

Gefeliciteerd nog met Henk! We hebben zelf net ook een verjaardag achter de rug en ben nog steeds moe, ook wat betreft het voetballen...

Mooie kaart zeg! Is het een digistamp? Echt een schatje en zo mooi ingekleurd!

Groetjes, Cheryl

angelique (anlou) zei

gefeliciteerd met je man
en een fijne en gezellige dag gewenst met veel verwennerij
liefs angelique

Marlieke zei

Hoi hoi, proficiat nog met je man! leuk kaartje heb je hier weer geplaatst!

Wendy ten Hove zei

Hoi Annette,

Alsnog gefeliciteerd met je man, beetje laat wel, sorry... Wat een leukje deze kaart!! Erg leuk hoe hij zo tussen dat gras door piept!! Mooi gemaakt!

Liefs, Wendy

Related Posts with Thumbnails