CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 6 augustus 2009

Nog even een bericht voor het slapen gaan


Hallo allemaal,

Het was mij een dagje wel vandaag zeg. Bedankt, lieve mensen voor al jullie berichtjes, als je alleen bent begin je niet veel met zoveel koeien. Maar goed het is goed gekomen. Ik heb Henk vanavond duidelijk gezegt dat ik niet weer mijn bed uitkom voor die koeien! Dan belt hij maar iemand anders. Maar goed ik heb mijn boodschappen binnen. Wij kregen vanmiddag ook nog stro uit de polder en wij zouden zelf nog wat hooien. Op zich zijn zulke bezigheden altijd wel gezellig. Vrienden, en familie komen van heinden ver om te helpen. Zo ook Nicole. Door een vergissing waren de nieuwste Nestabillities hier afgeleverd. Ik dus Nicole even gebeld en die wilde ze wel komen halen vanavond. Oké geen probleem. Nicole viel dus met haar neus in de boter. Het was hier natuurlijk druk met mannen in overal en ik liep iedereen maar eten en drinken te geven. Toen de mannen aan het lossen waren zijn wij even gaan kijken. Natuurlijk mijn fototoestel meegenomen. De foto's zeggen genoeg, nietwaar? Na het lossen is het hier de gewoonte dat men onder het genot van een biertje iedereen patat eet. En dan lusten ze wel wat hoor. Er zijn 2kratten bier opgegaan en 5kg. patat. Na het patatbakken ben ik begonnen om mijn kwarktaart voor morgen te maken. Totaal 3 stuks. Moet hopelijk wel genoeg zijn. Ik zal waarschijnlijk morgen niet Bloggen, want ik heb vaak om 10.00uur al de eerste visite. Afwachten hoe laat het morgenavond wordt?
Groetjes van Annette

8 opmerkingen :

Anneke zei

Hoi Annette
Zo te zien hebben jullie je geamuseerd! Ziet er gezellig uit

Groetjes Anneke

Caroline zei

hoi Annette
dat ziet er heel gezellig uit, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, geniet ervan.
Groetjes uit Terneuzen

Caroline

celia zei

EEN HELE LEUKE EN GELUKKIGE VERJAARDAG ANNETTE,ik hoop dat je een gezellig dagje hebt!Ik wens je al het beste en zoveeeel meer!
Grtjes,Celia

JB zei

Een gezellige boel daar !!!
Gelukige verjaardag en een
prettige dag .

Groetjes Jenny

freubeltjes kaarten zei

Hallo Annette,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Groetjes Ageeth.

Elly zei

Zo is er dus elke dag wel wat te beleven op de boerderij zie ik ;-)
Eerst een tuin vol koeien , en dan het hele erf weer vol met stoere kerels ;-)

RosesMarijke zei

Hallo Annette
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog heel veel gezonde en gelukkige jaren toegewenst!!

Een prettige dag verder!!

akkina van steen zei

gelukkige verjaardag,maar zo te zien lukt dat wel,ik ben echt jaloers als ik zie hoeveel plezier er op het Nederlandsche platteland is geweldig

Related Posts with Thumbnails