CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 14 augustus 2009

Annette's Creafarm is een gast designer rijker.


Hallo allemaal,

Annette's Creafarm is een gast designer rijker. Namelijk Elly. De meeste zullen haar zeker kennen. Als je op haar naam klikt dan kan je met eigen ogen zien wat voor mooie dingen zij maakt. Ik weet dat zij helemaal weg is van de lijn van K & C en laat ik nu net deze week de nieuwste lijn binnen krijgen. Ik dacht gelijk aan Elly. Elly heeft ook al eens bij mij in de webwinkel besteld en dus was het makkelijk om haar een verrassingspakket te sturen. En natuurlijk met de vraag of zij met dit materiaal wat voor mij wilde maken? Ze heeft ja gezegt, dus Elly is tot eind september gast designer bij Annette's Creafarm. Op deze manier wil ik ook anderen de kans geven om gast designer te worden op afstand. Dit is dus heel wat anders als mijn eerdere oproep voor een gast designer.

Super, Elly dat je het wilt doen. Wij zijn natuurlijk heel nieuwsgierig wat je gaat maken met dit papier. Elly, heeft van mij alle vellen gekregen uit het grote assortiment blok, wat cardstock, wat lint en parelstrasstenen.
Groetjes van Annette

10 opmerkingen :

Karin zei

owww, wow, te gek zeg, ze maakt zeker hele mooie dingen, al ben ik wel jaloers!! zou ook wel designer willen zijn her en der...maar helaas heb ik nog geen blog, dus ik kan niet echt showen...:(

Annette zei

Hoi Karin,

Maak een Blog aan en show daar al je mooie kunstwerken op. En wie weet?

Groeten van Annette

Elly zei

Ja het was een grote verrasssing toen vandaag de post kwam met een grote envelop, met al die mooie spullen en een briefje van Annette met daarin de vraag of ik er wat in zag om met deze spullen iets moois te maken. Nou wat denk je??
Het is mijn favoriete papiermerk, dus dat gaat vast en zeker lukken.
Ik vind het harstikke leuk van Annette dat ik zomaar deze leuke kans kreeg. Ik was superverrast, en stiekem ook wel een beetje trots ;-)

Anneke zei

Hoi Annette,
wat leuk dat je dit doet,
zo kunnen de mensen die niet mee op beurzen mee kunnen. of mensen die in een ander land wonen. En Elly, zal wel zijn dat je verrast bent en trots. Mag je zeker zijn als je wordt gevraagd! :D

Groetjes Anneke

celia zei

Yes!!Dit is super...nu zet je me zeker aan om creatiever te zijn!
Heel mooi papier,heb het me ook aangeschaft!Heb er al een kaartje mee gemaakt maar stuurde het reeds op en vergat er een foto van te maken...dat is het volgende waar ik nu steeds moet aan denken en nooit meer mag afleren...altijd en overal camera bij de hand!Liefs,Celia

Karin zei

nou vooruit, ik heb een blog gemaakt...hihi, nog geen leuk achtergrondje (moet ik ong even uitvogelen hoe dat moet) en nog geen kunstwerkjes, maar ja...dat komt eraan!

groetjes, karin
http://karinscreaties.blogspot.com/

Annette zei

Dat mag je best wel zijn hoor, Elly. Trots zijn op je zelf. Goed werken wordt vroeg of laat altijd beloond.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Anneke,

Inderdaad wil ik iedereen een kans geven, maar zijn natuurlijk wel voorwaarden aan. Deze kan je vinden op mijn website www.annettescreafarm.com onder de rubriek Design Team en dan gastdesigners. Dus doe je best en wie weet vraag ik jou ook eens?

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Celia,

Hoe bedoel je, zet ik je aan het werk? Hahaha stiekum wel, maar vind je vast niet erg of wel?
Inderdaad is het altijd handig om een camera bij de hand te hebben of je gsm als je daar foto's mee kunt maken. Je mag toch ook best wel trots zijn op alles wat je maakt, dus alles op foto zetten.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Karin,

Gefeliciteerd met je Blog. Ik heb al gekeken en je een reactie gegeven. Ga zo door. Ik kom regelmatig een kijkje nemen en wie weet?

Groetjes van Annette

Related Posts with Thumbnails