CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 19 augustus 2009

Cricut workshop op de KKD


Hallo allemaal,

Vanmiddag heb ik mij opgesloten in de cursusruimte met de Cricut Expression. Ik ben mij nog steeds aan het voobereiden voor de winkeliers Cricut workshop die ik op de KKD bij Kars moet gaan geven. De opdracht is thema kerst en ik moet gebruik maken van het materiaal stempelset, magneetset en embossingset allemaal van de Cricut. En deze workshop, eigenlijk heet het een make a take, mag maar 30 min. duren. Met een uitloop van 15 min. maar dan staat de volgende groep cursisten alweer klaar. Ik heb al heel wat afgesneden, maar helaas moet het een combi van alles zijn en er ook nog leuk uit zien. Vooral moet het 100% Kars materiaal zijn. Ga er maar aan staan, zeg maar! Maar goed ik heb al veel dingen gemaakt, maar allemaal of te moeilijk of het duurd te lang. Eind van de middag had ik opeens een ingeving en ben aan het proberen gegaan. Je moet er namelijk ook om denken dat de mensen ook bezig moeten zijn als de Cricut aan het snijden is. Volgens mij heb ik het nu gevonden. Wat het wordt zeg ik nog niet, maar ik heb de lijn gebruikt van het merk S.E.I. Ik heb net gegeten en ga nu weer gauw verder hiermee. Groetjes van Annette


10 opmerkingen :

Karin zei

helaas kan ik niet naar de KKD, maar ik ben wel erg benieuwd, laat je wat weten/zien op je blog??

succes, zal een beste taak zijn zoals je al zei, ivm de beperking van de tijd en waarmee je rekening moet houden.

liefs, karin

Marley zei

Heel veel succes met de voorbereidingen, twijfel er niet aan dat het top zal worden! Ik zal eens langskomen op de kaartendagen..Ik ben er donderdag!
Liefs, Marle

Loes Oorschot zei

Daar komt echt heel wat bij kijken zeg. Maar het geeft wel voldoening, lijkt me, als alles lukt en naar wens wordt. Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen!

Liefs, Loes

lenny zei

Hallo Annette Heel veel succes
het zal prima voormekaar komen ik hou de blog in de gaten
groetjes Lenny

celia zei

Hoi Annette,waar haal je steeds de moed erin...met deze warmte zal het niet makkelijk zijn!
Ik wil je toch heel veel succes wensen met deze make a take!Grtjs,Celia

Annette zei

Hallo allemaal,

Even voor de verwarring, KKD is de Knallende Kars Dagen en alleen bestemd voor de winkeliers van europa. Op deze twee dagen worden de nieuwste producten gepromoot in hobbyland. Of er worden wat producten toegelicht in een make a take, zodat de winkeliers dit in hun assortiment gaan opnemen. Dus hoe meer ik gebruik, hoe beter. Daarom moet het 100% Kars materiaal zijn. Ik ben net terug uit de cursusruimte, maar wat is het daar warm nu. Ik ben dan ook nu maar gestopt. Ga ik even aan de gang met de werkbeschrijving. Deze moet ik ook zelf maken, zodat Kars deze kan laten vertalen in Duits, Engels en Frans.
Bedankt allemaal voor jullie lieve woorden. Ik ga mijn best doen en zal het zeker hier laten zien als dat van Kars mag. Ik hou jullie zeker op de hoogte.
Lieve groetjes van Annette

Anneke zei

Wat moeilijk zeg!
Zou ik niet kunnen zo alles bedenken :D
Maar alvast veel succes!
Je zult er weer wat moois en leuk voor verzinnen en maken ;)

Groetjes Anneke

Annette zei

Ach, Anneke gelukkig heb ik een rijke fantasie. Alleen als het moet is het soms wat moeilijker om wat te verzinnen. Maar tot nu toe komt het altijd goed.

Groetjes van Annette

RosesMarijke zei

Veel succes hoor Annette
soms moet je gewoon even weglopen en dan opeens ...weet je het!!

Corry zei

Hoi Annette
Veel susses op de kars dagen.
Het zal je lukken.
Hugs Corry

Related Posts with Thumbnails