CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 27 augustus 2009

Een verpakking op pimpen


Hallo allemaal,

Vanmorgen, woensdag dus want ik schrijf dit stukje altijd voor het slapen gaan, ben ik verder gegaan met mijn voorbereiding voor de KKD. (Knallende Kars Dagen)
Vanmiddag even een half uurtje ontspanning, want ik voelde mijn hoofdpijn alweer opkomen. Dus even wat anders. Ergens op een Blog had ik een verpakking gezien van 4 flesjes in een kartonnen verpakking. Deze was helemaal opgepimpt naar eigen idee. Zij had haar Copics er in zitten. Ik vond dit zo'n leuk idee, dat ik ook deze in de supermarkt gekocht had. Er zat iets van cider in. Dit staat nu nog steeds in de kast, maar deze verpakking heb ik dus vanmiddag even bekleed.
Ik heb gebruik gemaakt van het nieuwe Scrappapier van Graphic 45 en de nieuwe Geo Pons Lace. Vooral de pons vind ik helemaal super. Het is 1 model, maar je kan verschillende vormen ermee maken. Hij werkt wat anders dan andere ponsen, want je kan het handvat eraf halen. Het papier leg je hieronder, je doet het handvat er weer op en ponzen maar. Het handvat kan je maar op 1 manier weer er op leggen, want hij heeft magneten aan de onderzijde. Het kan dus niet fout gaan.
De winnaar van de wedstrijd van het 3e kwartaal is nog niet bekend, waarom? Nou, alle dames van het Design Team hebben op een ander gestemd. En ik stem niet mee, daarom heb ik jullie nodig om de winnaar aan te wijzen.
Kijk op de website bij wedstrijd 3e kwartaal kies de mooiste uit en mail mij dit naar info@annettescreafarm.com Je stem telt alleen mee als je volger van mijn Blog bent. Dus als je dit nog niet bent, wordt dit dan nu. Uiteraard stem je NIET op je zelf. Zet bij het onderwerp wel "Wedstrijd 3e kwartaal,. anders ben ik bang dat hij niet opvalt tussen mijn andere 200 - 300 mailtjes die ik dagelijks ontvang. Jullie kunnen stemmen tot 28 augustus 20.00uur. Na het tellen zal ik de winnaar bekend maken in mijn vrijdagavond berichtje hier op mijn Blog.
Groetjes van Annette

9 opmerkingen :

Jolara zei

de verpakking is erg leuk geowrden en ik ga zo eens even kijken naar de posn hihi
ik heb je een mailtje met mijn stem gestuurt.
GR joyce

celia zei

Hey Annette,je doos is heel knap geworden hoor!Ik had hem ook al ergens zien staan...
Ik ga zeker een kijkje nemen en proberen(ben zelf nog beginneling)een mening te geven!
Grtjs,Celia
Hopelijk vandaag geen hoofdpijn meer!

chantal zei

je doos is zeer geslaagd. Vindt zoiets altijd heel moeilijk, maar als ik dit resultaat zie, ga ik het toch ook eens proberen.
groetjes Chantal

freubeltjes kaarten zei

Hallo Annette,

Ik heb je net een mailtje gestuurd met mijn stem.

Je doosje is prachtig geworden.

Groetjes Ageeth.

Loes Oorschot zei

Schitterend doosje!
Zelf heb ik de trouwfoto's van mijn ouders met dit papier gescrapt. Echt zo mooi...

Ik heb je mijn stem gestuurd. Klinkt gek, maar klopt wel.

Groetjes, Loes

Riet zei

Wat een prachtige doos Annette,mooi papier zeg.

Liefs Riet.

Amarins zei

Wat heb je het doosje prachtig mooi opgepimpt.
Groetjes,
Amarins

Marley zei

Oh wat is de verpakking leuk geworden! Echt heel mooi.. moet ff mn berichtjes inhalen want was gister naar den bosch geweest.. was heel gezellig en veel mooie spulletjes rijker haha.. alsof ik nog niet genoeg had! xxxx Marley

RosesMarijke zei

Ik vind het echt heel leuk gedaan en je kunt het ook leuk als kadootje geven!!

Related Posts with Thumbnails