CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 15 augustus 2009

FamiliedagHallo allemaal,

Mijn broer en schoonzus waren gisteren weer naar Overijssel gereist om de kinderen op te halen. Maar wij gingen vanmorgen eerst naar een familie feest in Utrecht. Wat wij deze dag gingen doen was een verrassing. Wij bofden zeker met het mooie weer. Na ontvangst met koffie en gebak, werd niet lang daarna de lunch geserveerd. Heerlijk, er was van alles. Om 13.45uur moesten wij ons verzamelen bij de bus die buiten stond. Geen idee waar die bus ons naar toe zou brengen? Zo'n 45 min. later stopten wij bij Ouwehands Dierentuin Rhenen. De kinderen vonden het super natuurlijk. Met zo'n 45 man apen kijken. ;-)
Zoals altijd had ik natuurlijk mijn fototoestel mee genomen. En heb van de verschillende dieren een foto gemaakt. Na een hele middag daar gelopen te hebben moesten wij ons weer bij de bus verzamelen. Bij aankomst van het restaurant stond de champagne al klaar. Ik heb mij netjes aan de cola light gehouden, want ik rij altijd terug. Na wat hapjes werd ons verteld dat het buffet al klaar stond. Er kon dus aangevallen worden. ;-) Wat een keus was er. Vlees, vis, rauwkost, rijst, vlees etc. Na dit heerlijke eten werd er ook nog een koud dessert buffet geserveerd. Smullen was het. Koffie na en toen was het eigenlijk alweer 21.30uur. Wij moesten nog een eindje rijden, dus wij zijn rond 21.45uur huiswaarts gegaan. De kinderen zijn weer met hun ouders meegegaan en wij zijn weer naar de boerderij gereden. Ondertussen draait de wasmachine alweer met hun beddegoed voor de volgende loge's zeg maar. ;-)
Groetjes van Annette

14 opmerkingen :

elly zei

hallo annette
jeeeeeeeeee wat gezellig z'n familie dag
echt heel leuk hoor
het is dan jammer dat je op z'n dag de bob bent dan kan je helemaal niets drinken althans geen borreltje

dus de rust is weer terug gekeerd bij jou
geen loge's meer
nou geniet van de rust en knutsel ze vandaag
groetjes elly
en een fijne zondag

celia zei

Super ontspanningsdagje zo te lezen!Een echte afsluiter van toch wel een drukke tijd met de kids.
Blij voor jou dat er af en toe wat gerelaxt kan worden!Wij hadden gisteren ook een rustdagje gepland want met de verbouwingswerken aan het huis vergeet je vaak dat er nog weekends zijn!:-)
Grtjes,Celia

Karin zei

Jeetje, wow wat een gezelligheid, jammer dat ik dat niet ken, wij hebben ook geen grote familie, en die is ook al helemaal uit elkaar gevallen...

Maar hartstikke leuk joh!
ps; rhenen is leuk! Ik ben en blijf utrechtse in hard en nieren...:D

Maar wat een drukte om je heen.

RosesMarijke zei

Wat fijn dat je een hele gezellige en fijne dag hebt gehad!
Jullie hebben genoten en dat doet je goed!
Lekker uitrusten is er zeker niet bij omdat je weer nieuwe loge's krijgt!!'
Nog veel plezier hoor!!

Annette zei

Hoi Elly,

Dat is het zeker. Maar ik ben altijd de Bob hoor. Ik geef eigenlijk niks om drank. De rust van de loge's is voor even weer stil, maar hier weer je het nooit. ;-) Vanaf morgen is het hier weer druk met aanloop, want wij gaan dan beginnen aan de verbouwing van de melkstal.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Celia,

Dat was het zeker. Het was een feest van een oom van mij. Inderdaad merk ik ook wel dat mijn minuten vrijetijd erg weinig is. Ik ben altijd maar bezig met workshops, demo's voorbereiden, artikelen schrijven, webwinkel bijhouden, bestellingen verwerken, e-mail beantwoorden, huishouden doen, boodschappen doen, boekhouden van zowel boerderij als Annette's Creafarm bijhouden, kalfjes voeren etc. Als ik dit lees, wordt ik er eigenlijk al moe van. Hahaha, maar soms zegt mijn lichaam stop en dan lig ik plat met migraine. En dan wil je wel even een pauze nemen hoor.
Wat zijn jullie aan het verbouwen in het huis? En inderdaad moet je wel af en toe je rust nemen hoor. ALs jij het doet, dan doe ik het ook, goed?

Groetjes van Annette

Annette zei

Inderdaad is het gezellig, maar soms ook wel druk hoor. Je jongste was 4 jaar en de oudste geloof ik nu 86.

Groetjes van Annette

Annette zei

Inderdaad was het heel leuk en gezellig, Marijke.
Maar nu moet er weer gereageerd worden op alle berichtjes en mailtjes. En ik kan je vertellen dat het er weer heeeeeel veel zijn.

Groeten van Annette

Marley zei

Gezellig hoor!
Lekker relaxen is op zn tijd ook nodig..
Ik heb een bestelling geplaatst bij je webwinkel, maar mijn email ligt al 2 dagen plat, dus het kan even duren voor ik het overmaak. Ik heb ook een link naar je website gezet op mijn blog + volger geworden! Helemaal top.. Kom je ook een keertje bij mij kijken?
Liefssss, Marley

Annette zei

Hoi Marley,

Bedankt voor je bestelling. Erg lief van je dat je al een link naar mijn webwinkel op je Blog hebt gezet. Toppie hoor. Ik heb al een bericht op je blog gezet en natuurlijk ben ik je volger geworden.

Groetjes van Annette

Karin zei

hoi annette, nou binnenkort meer op mijn blog qua kaarten enzo hoor!! wordt je ook volger? dan kun je het een beetje bekijken enzo...

liefs, karin

Annette zei

Hoi Karin,

Ben jij al volger bij mij dan? Ik doe mijn best om regelmatig bij iedereen langs te gaan.

Groeten van Annette

Karin zei

ben zeker volger bij jou!! al een tijdje hoor!!

hihi

Annette zei

Oh wat leuk, Karin.

Related Posts with Thumbnails