CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 6 augustus 2009

Jullie geloven het echt niet


Hallo allemaal,

Jullie geloven het echt niet, maar ja hoor vanmiddag was het weer feest met onze koeien. Ik stond op het punt om mijn laatste boodschappen te halen voor mijn verjaardag toen de telefoon ging. Toch nog even opnemen, voor ik wegging dacht ik. Terwijl ik mijn verhaal deed zag ik opeens uit het raam een koe in de tuin staan. Juist het zelfde als vanmorgen 5 uur. Het heeft zo moeten zijn, want mijn fototoestel lag naast mij op tafel. Ik heb dus direct een foto gemaakt.
Ze liepen weer overal. In de tuin, op de weg, op het terras etc. Ik heb direct mijn telefoon gesprek beëindigd en geprobeerd om Henk te bereiken, hij was naar het kanaal gegaan om te zwemmen. Helaas was hij ook mobielloos, want een half uur geleden had er iemand met een trekker overheen gereden. Tja en daar kunnen ze niet tegen. Dus verschillende nummers gebeld van mensen die ik wist dat zij daar ook waren. Na 5 nummers verder eindelijk iemand aan de lijn. Ze zouden Henk waarschuwen en direct thuis komen. Ondertussen waren er zeker 25 koeien bijgekomen. Ik ben uiteindelijk zelf maar begonnen om de koeien weer in de stal te krijgen. Enkele waren ook al bij de buurman in het land gelopen en daar braken ze ook uit naar een volgend stuk. Op zo'n moment ben ik niet echt blij dat wij koeien hebben en Henk dus weg is. Jullie begrijpen vast wel dat ik Henk even mijn mening gegeven heb over het wel of niet dicht doen van de draden in het land. Pfff. Nu maar even dit van mij afschrijven en dan ga ik nogmaals een poging doen om mijn boodschappen te halen.
Groetjes van Annette

7 opmerkingen :

Cheryl zei

Hoi Annette,

nou nou, het zit je niet mee zeg...
Hoop dat de koeien nu weer achter slot en grendel zitten en daar ook blijven ;)

Groetjes Cheryl

Karin zei

om eerlijk te zijn, vind ik het vanaf hier wel erg grappig, jou stond het zweet in je "naad" denk ik op het moment dat je het merkte, (of ervoor al, gezien de warmte) maar ja...hihihi(sorry)

toch weer goedgekomen??

misschien een stukje land afgraven voor 30cm en er water inzetten, kunnen henk en de koeien saampjes zwemmen ;)

Elly zei

NOu ja zeg, ik denk dat de koeien gewoon toch nog op de foto wilden,en het daarom nog een keer geprobeerd hebben hahaha.
Nou dicht doen hoor,die hekken ;-)
groetjes, Elly

Riet zei

Ohhh wat vreselijk Annette,gelukkig ben jij niet bang.
Maar ik zou echt niet weten wat ik moest doen.
Ik schol me man vol,met ze stomme koeien.
Succes vannacht,je weet nooit,drie keer scheeps recht.

Liefs Riet.

RosesMarijke zei

Wat een gedoe met die stoute koeien....misschien zijn ze het zat en waren ze erop uit om lekker ergens te gaan chillen!
Het is wel een grappig hoor maar ook wel erg vermoeiend op deze hete dag!!
sterkte hoor Annette!!

Corry zei

hoi Annette.
Net wat Karin zei...vanaf hier ziet het er wel grappig uit...
Maar ik kan me voorstellen dat je met deze hitte en het boodschappen doen hier niet op zit te wachten.
Groetjes corry

Ilonka zei

Tjeempie wat een toestand de koeien hadden het zo te horen erg op hun heupen. En idd een fantastisch verhaal voor ons dan he. Maar voor julle minder. Hopelijk zijn de dames nu de komende tijd wat rustiger.


Groetjes Ilonka

Related Posts with Thumbnails