CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 31 augustus 2010

Oproep voor A Sisters Hope. (blijft bovenaan staan tot 31-8)


Op dit moment, 18-8-2010, zijn er 74 kaarten binnen gekomen!! Super, bedankt allemaal!! Als je mee wilt doen voor de candy geef je naam dan even door via  mijn mail info@annettescreafarm.com , want helaas zit niet overal een briefje in met naam en adresgegevens. En dan kan je niet mee doen met de candy.En dat zou jammer zijn, toch?


Hallo allemaal,

Momenteel krijg ik weer veel kaarten binnen die ik verzamel en door stuur naar A Sisters Hope. Deze kaarten verkopen zij weer door, zodat ze geld kunnen verzamelen. Zie verdere info op hun site.
Dus maak jij kaarten en je wilt wel een paar schenken aan A Sisters Hope? Doe je kaarten in een envelop en stuur deze naar mij. Eind van deze maand zal ik alle kaarten in een doos doen en dan wegbrengen naar het postkantoor. Onder alle inzenders zal ik een mini scrappakket verloten, zodat je voor hun weer nieuwe kaarten kunt maken. Haha.
Onderstaande kaart heb ik voor hun gemaakt vanwege de nieuwe uitdaging. Dus kijk je kast na en stuur je kaarten zo spoedig mogelijk op. Is hij er niet voor eind van de maand? Geen nood, iedere maand probeer ik wel een doos op te sturen. Stuur mij even een mail als je mijn adres nog niet hebt? Iedere 1e van de maand zal ik de winnaar bekend maken, die het pakket heeft gewonnen. Vertel het door en zet het logo op je blog. En natuurlijk ben je volger bij mij, want je moet toch op de hoogte blijven van alles. Bedankt voor jullie inzet.

Groetjes van Annette

4 opmerkingen :

Anoniem zei

Genial post and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

Marianne Schut zei

Hai Annette, een super goed doel lijkt me zo! Helaas maak ik nog niet zo lang kaarten en heb er eigenlijk nooit echt veel op voorraad. Mijn moeder maakt al veel langer kaarten en ik ga haar op de hoogte brengen van jullie actie! Weet wel zeker dat ze er een aantal wil schenken! Groetjes en veel succes met de actie, ik zet hem gelijk op mijn blog. Marianne

Wendy ten Hove zei

Hoi Annette,

Wat een goede actie! Helaas kom ik momenteel minder aan kaarten maken toe, dan ik zou willen en die die ik maak, hebben allemaal al een bestemming... werk me een slag in de rondte, wat een boel jarigen in augustus en september, hihi! Maar ik heb het idee dat je deze actie wel langer zult doen, dus ik kom gewoon nog eens kijken!
Ik hoop dat het goed met je gaat, je eerste week zit er op, toch? Sterkte verder en super leuke kaart heb je hier gemaakt!

Groetjes,
Wendy

Anneke zei

Super!
Ik ga nog proberen om deze maand eentje te maken! En anders is het volgende maand ;)
Groetjes Anneke

Related Posts with Thumbnails