CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 29 augustus 2010

Een drukke week.

Hallo allemaal,

De eerste volle week zit erop. Vijf dagen in de week naar Zwolle rijden, 50km heen en 50km terug, valt niet mee. Ze zijn natuurlijk overal met de weg bezig, dus af en toe sta je in de file. Iedere dag dat ik heen moet om te bestralen is op een ander tijdstip. Dan weer vroeg of laat in de middag. Per keer ben ik zo'n 3 uur onderweg, voordat ik weer thuis ben. Ik krijg iedere dag nog vele mailtjes, telefoontjes of kaarten in de bus van lieve mensen die mij sterkte wensen. Ik kan niet vaak genoeg zeggen bedankt allemaal. Dit geeft mij ook kracht op door te gaan en het positief te blijven zien. Maandag begin ik met bestralings dag 8, ik heb dus wel wat te gaan tot ik alle 30 gehad heb. Dinsdag weer een gesprek met de Dr. dus afwachten wat hij het tot nu toe vind gaan? Gisteren was het weer een knutseldagje. Ik merk dat als ik lekker bezig ben, soms gaat het beter dan de andere keer, ik toch kan ontspannen. Els was er al voor 10.00uur. Lekker gekletst, maar ook nog wat gemaakt hoor. Haha. Ik ben begonnen met dit kleine theezakjes houder. Tea for 2. Een eenvoudige mini workshop en vooral leuk om je restjes op te maken. De theepot heb ik gesneden met de Cricut. Persoonlijk ben ik hier niet helemaal kapot van, maar het kan er mee door gaan. Haha. Na een lekkere lunch, kwam Korrie er ook bij zitten en ben ik begonnen aan de kaart met de tekst "Sterkte". Iemand in onze buurt heeft net te horen gekregen dat zij borstkanker heeft, dus een kaartje maken is dan het minste wat je kunt doen. Het papier wat ik hiervoor gebruikt heb, is van een oude lijn van Basic Grey.De kleuren vind ik zelf erg mooi. Ik heb nog papier over dus misschien maak ik nog wel iets vandaag? Wie weet? Fijne zondag verder allemaal.

Groetjes van Annette

10 opmerkingen :

Elly zei

Hoi Annette,

Nou wat een gedoe zeg, om elke dag 3 uur te moeten reizen. Ik wens je sterkte met de rest.

Leuk die theepot die je gesneden hebt, lekker toepasselijk op zo´n teabag.

groetjes, Elly

Anneke zei

Heel veel sterkte gewenst!!
En de kaarten zijn mooi geworden
Groetjes Anneke

m@deliefjuh zei

leuk gemaakt zeg.en het is heerlijk om ven te onstpannen.sterkte hoor!

groetjes martine

chrilvian zei

sterkte

Marlieke zei

Het zijn twee schitterende creaties, Annette! Vooral het pappier en de kleurencombinatie van de sterkte-kaart vind ik bijzonder mooi! Ik wens jou heel veel sterkte met het vervolg van je ziekenhuisrituelen!

Diny Sprakel zei

Hallo Annette, ik reageer wat laat, maar kreeg net pas door dat je je in de ziekenboeg bevindt.IK wens je veel sterkte bij alles wat je nog te wachten staat. Zie ik je Arnhem?
groet Diny

Marianne zei

Mooie kaartjes, Annette en fijn dat je alles even "vergeet" als je met kaartenmaken bezig bent.
Heel veel sterkte de volgende weken!
Groetjes,
Marianne

Els zei

Ze zijn beide erg mooi geworden Annette, maar die sterkte kaart is prachtig geworden.
Groetjes van Els

martina's kaartjes zei

Met zoveel ellende, toch zo prachtige kaartjes maken, knap hoor
creatieve groetjes, martina
x

hildedewilde zei

het zijn inderdaad hele leuke dingen die je gemaakt hebt!!
gr. hilde

Related Posts with Thumbnails