CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 7 augustus 2010

Extra uitdaging (blijft bovenaan staan tot 7 augustus)

Hallo allemaal,

Naast de uitdaging van de workshops van Maranda en Chantal wil ik toch een extra uitdaging houden, namelijk een verjaardags uitdaging. Jullie hebben al kunnen lezen dat ik op 7 augustus jarig ben en ik ben gek op post, dus de opdracht luid: Maak voor mij een verjaardagskaart en stuur hem op naar IJsselham. Uit alle inzendingen, zal ik mijn visite laten stemmen wie de winnaar wordt. Tevens kijk ik je kaart, of wat je ook maakt goed na en wordt misschien jij de nieuwe gast designer voor de maanden september t/m december? De winnaar ontvang weer een mini scrappakket. Mijn keuze van een nieuwe gast designer kan natuurlijk heel anders zijn dan de winnaar van het scrappakket.
Dus jullie hoeven je niet te vervelen in de vakantie. ;-)
Is je creatie na 7 augustus binnen, dan doet hij helaas niet meer mee met de uitdaging. En natuurlijk ga ik alle kaarten hier ophangen in huis. Veel succes.

Groeten van Annette

6 opmerkingen :

Wendy ten Hove zei

Hoi Annette,

Oeh, wat leuk! Ik ga voor je aan de slag! Ik ben zelf net zo gek op post krijgen, dus moet dan natuurlijk ook zorgen dat anderen ook post krijgen, hi hi!! Super leuk! En ik ga natuurlijk extra mijn best doen, want gast designer zou natuurlijk ook een geweldige prijs zijn, nog nooit gedaan, maar klinkt bij anderen altijd geweldig leuk!! Je ziet de post in de loop van de maand wel verschijnen!

Zonnige groetjes,
Wendy

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Wauw wat geweldig!!

Ik ga zeker me best doen.

Liefs Ida

chantal zei

Nog even de laatste hand leggen en je kaart is af.
Dus je mag die van mij zeker in t kort verwachten.
liefs Chantal

Anoniem zei

hoi anette,
wat een leuk uitdaging zeg, ik wil graag meedoen maar ik kan je adres niet vinden.weet alleen dat je in ijselham woont.
grtjs jacqy ewalt

angel zei

Heel tof , en heel leuk grtjes Angel

Ashley zei

Ik wil ook graag meedoen, Ik weet alleen niet waar ik het kaartje dan heen moet sturen? en of er voorwaarden verbonden zijn aan de kaart als je ook jezelf wilt kwalificeren als gast designer(ik kleur namenlijk eigenlijk niet met copics)

mvg ashley

Related Posts with Thumbnails