CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 6 augustus 2010

Mannenkoor "Karrespoor"Hallo allemaal,

Voor het slapen gaan nog even een berichtje op mijn blog. Ik ben net thuis. Henk is nog op Woodstock, maar dit is voor mij laat genoeg. Ik moet morgen toch een beetje fris zijn in het ziekenhuis.
Wat was het weer een feest. De sfeer zit er altijd gauw in daar. Je ziet vele bekenden jong en oud. Je maakt een praatje met die, die en die. De meeste vroegen mij toch wat ik nu op neus heb een puistje die ik te hard heb uitgedrukt? Tja was het maar waar. Maar goed ook hun maar even het verhaal gedaan. Uiteraard schrokken zij hier wel van. Tja , wie niet? Toen werd "Karrespoor" aangekondigd. Ik wilde toch zoveel mogelijk vooraan staan, omdat ik dus foto's wilde maken. Met een glimlach op mijn mond, ging ik langzaan aan steeds dichter naar het podium toe. Haha. Iedereen ging netjes op zij. Iedereen zong natuurlijk hard mee. Opeens kwam Henk Westbroek op het podium en had het boek in zijn hand. Hij vertelde hier het één en ander over en overhandigde het eerste exemplaar. Daarna begon de groep weer te zingen. Op een gegeven moment kwamen er wat dames op het toneel die vertelde dat zij de fanclub hadden opgericht en ook hun een klein presentje wilden geven. Sommige liedjes zijn niet echt vrouwvriendelijk, maar daar hadden zij ook het nodige over verteld. Daarom hadden zij voor alle mannen een short met daarop de tekst 20 op de achterkant en op de voorkant stond "Karrenspoor lid". De meeste mannen trokken hem aan over hun spijkerbroek, maar sommige stonden gewoon in hun blote kont om hun nieuwe short aan te trekken. De zaal gilden het natuurlijk uit.
Daarna werd er weer gezongen, maar vooral gesprongen en gedanst. Iedere keer kon ik er tussen door lopen om naar voren te gaan. En ja hoor, bij de laatste nummers stond ik helemaal vooraan tegen het hek. Ook hier kwam ik weer bekenden tegen. Eén zei tegen mij, met deze foto's ga je vast scrappen? Tja, ik denk het wel. Ik heb echt genoten vanavond. Even niet denken aan morgen en gewoon keihard meezingen en dansen en natuurlijk foto's nemen. Vooral van Henk en Mraco Kranendonk heb ik foto's proberen te maken. Hier wil ik namelijk voor scrappen. Wij zijn namelijk in september 25 jaar getrouwd en Henk en Marco verzorgen dan de catering bij ons thuis, omdat wij eens een echte boerenbruiloft wilden. Wij kennen hun al jaren persoonlijk en wilden eens wat anders dan netjes het feest houden in een zaal. En dachten natuurlijk gelijk aan hun, want feesten organiseren kunnen zij wel hoor. Ik ga nu maar mijn bed opzoeken, want het is al bijna 02.00uur.

Groetjes van Annette

 

3 opmerkingen :

Els zei

Zo te lezen hebben jullie veel plezier gehad en dat is erg leuk natuurlijk. Heerlijk zo'n avond deurzakken.
Groetjes van Els

chantal zei

ziet er erg gezellig en sfeervol uit.
Liefs Chantal

Marlieke zei

Haha wat een hilarisch verhaal! Leuk om te lezen. Stertkte vandaag in het ziekenuis.

Related Posts with Thumbnails