CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 31 maart 2011

Mijn diabetes necklace

Hallo allemaal,

Even iets heel anders vandaag. Zoals jullie weten ben ik diabeet en afgelopen maandag ging het dus even iets anders dan anders. Als je namelijk veel onderweg bent en dan alleen reist weet een vreemde niet dat ik diabeet ben als er iets met mij gebeurd. Dit kan zelfs levensbedreigend zijn. Ik kan immers door mijn te lage suikers bewusteloos raken. Mijn internist heeft al vaker aangekaart dat ik een SOS hanger om moet doen, want een papiertje in mijn portemonnee is niet genoeg. Gelukkig luister ik ook wel eens naar mijn dokter. Haha. Ik had namelijk vorige week net deze hanger besteld in Amerika. Zie foto.
Als ik aan het knutselen ben, dan heb ik twee soorten muziek aan, waar ik rustig van wordt en zelfs inspiratie van krijg. Ja, het klinkt misschien raar, maar als ik andere muziek op heb of zelfs de radio aan heb dan komt er weinig of niks uit mijn handen. Haha. Het zal wel tussen mijn oren zitten, maar jullie hebben zelf gezien wat ik de laatste tijd allemaal maak onder het geluid van deze groepen.
In Creafarm draai ik Nick & Simon en achter mijn pc, waar de Imagine ook staat de Jonas Brothers. En over deze laatste Nick gaat het eigenlijk ook over. De Jonas Brothers zijn drie broers en Nick is diabeet en zet zich in voor diabeten in het algemeen, maar vooral bij kinderen. Hij is zelf diabeet sinds zijn 13e jaar en werd op een dag niet goed, omdat hij op 700 zat toen er bloed werd geprikt. Kun je na gaan, toen het bij mij werd ontdekt zat ik op 9,9 en dat was al paniek bij de huisarts. Nick Jonas heeft dus deze hanger ontworpen en met deze opbrengst steun je ook de stichting voor diabeten. Een SOS hanger heb ik ook eens geprobeert, maar dit vind ik helemaal niks, met zo'n mini papiertje erin en zo'n hanger en deze ben ik al een paar keer kwijt geraakt, omdat dat schaniertje weer eens lam was. Dit leek mij wel stevig en je steunt gelijk een goed doel. Ik heb hem inmiddels ontvangen, maar heb er wel een langere ketting aangedaan. En nu dus trouw om doen. Deze hangers zijn er ook zonder de tekst "Diabetes", want iedereen mag natuurlijk deze stichting steunen. Of je nu diabeet bent of niet.
De tekst "A Little bit longer ..... and I'II be fine." is de titel van een liedje die hij geschreven heeft toen hij in het ziekenhuis lag en dus bijna in coma lag, omdat hij zo hoog was. Als je dit bij Google in toetst dan kan je genoeg hierover vinden. Dit wilde ik gewoon even met jullie even delen, want ik ben niet de enige die diabeet is. Dus als je iemand tegenkomt die flauwvalt of wat dan ook kijk naar een hanger of een armband. Als deze namelijk diabeet is helpt het geven van druivensuiker of gewoon een suikerklontje al genoeg voor een keuze tussen leven en dood.

Groeten van Annette

Bedankt voor al jullie reacties die ik nu per mail mag ontvangen. Er is mij al een paar keer gevraagd waar ik hem gekocht heb. Dit is de link. NICK-JONAS-BROTHERS-DIABETES-MEDICAL-DOG-TAG-NECKLACE
Je betaald in euro's en de verzendkosten zijn gratis. Hij komt dus uit Amerika. Hier kun je ook de necklace krijgen zonder de tekst Diabeet erop. Als je hem ontvangt zit hij netjes in een zakje met daarbij een kaartje van echtheid en te bedanken dat je hiermee ook de stichting steunt.

2 opmerkingen :

Brendaxx zei

Mooie hanger Annette, al is het voor jou dus noodzaak om hem te dragen. Maar zoals je zelf al schrijft, steun je er ook nog een goed doel mee.
Groetjes,Brenda

anita01 zei

Hai Annette,

Wat een geweldig mooi idee zit er achter deze ketting.....en fijn dat je het onder de aandacht brengt zeg.....

En ja ja ik volg je vanaf nu...op de voet whahahah...

Warme groetjes,
Anita.

Related Posts with Thumbnails