CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 23 maart 2011

De laatste uit het pakket

Hallo allemaal,

Tja, voor jullie wordt het wat vervelend en ééntonig, maar ik had nog wat beertjes en design papier over van het pakket. Dus wat doe je dan? Op gebruiken natuurlijk. Haha. Deze keer weer een PDF bestand van Jolanda gebruikt. Een kaart met bloemsluiting.


Als je dit bestand bij Jolanda koopt dan ontvang je ook een snijbestand voor je Cricut, mits je dat programma hebt. Die heb ik niet, dus weer geknipt met de hand. Zo is het dus echt handwerk geworden.


Mijn To Do lijst krimpt al aardig in. En dat geeft mij toch wel een aardig goed gevoel. Zo heb ik ook eens tijd voor andere dingen. Zoals wat, zou je zeggen?
Persoonlijk ben ik nog al gek op de schilderijen van Wiebe van der Zee. Een schilder uit Sneek die voornamelijk koeien en andere dieren van het platteland schilderd. Ik verkoop ook zijn servies in de webwinkel. Bleek hij deze keer een puzzel te hebben en tja, die moet ik dan persoonlijk ook hebben. Vroeger heb ik heel veel puzels gemaakt van 4 stukjes tot 2500 stuks. Dus deze van 1000 stuks moet geen probleem zijn. Haha, ja zelfs Henk puzzelt soms mee. Iedere dag een stukje. Nou zat er ook de puzzel van de paarden in, maar wij zijn niet zulke paarden mensen. Ik heb hier al een paar keer één in de voortuin gehad van de buurvrouw en ze zijn toch wel erg groot als ze op hun achterbenen staan. Dus wie kan ik blij maken met deze Friese paarden puzzel van 1000 stukjes? Je krijgt hem van mij, maar ik vraag wel of je zelf de verzendkosten wilt betalen als ik hem moet opsturen. Komen op halen mag natuurlijk ook. Wil jij hem wel hebben? Mail mij dan op info@annettescreafarm.com Mochten er meer liefhebbers zijn dan ga ik loten op zondagavond.

Groeten van Annette

2 opmerkingen :

Els zei

Dit is een erg leuk kaartje en mooi papier ook.
Groetjes Els

m@deliefjuh zei

oh.... deze vind ik echt ENIG!

Related Posts with Thumbnails