CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 27 januari 2011

Op kraamvisite geweest bij ons nieuwe nichtje.


Hallo allemaal,

Vanmorgen na de koffie zijn wij richting het westen gereden. Zo'n 1,5 uur rijden. Mijn jongste broer heeft een dochter gekregen. Een lief klein schattig meisje met de naam Charlotte. Zo klein, dat zie je vooral aan de foto met haar hand in die van Henk. Henk had wel zijn handen gewassen hoor, maar door het werken zit dit in zijn huid. Hij heeft echt boeren handen. Groot en het vuil zit er gewoon in. Haha.Kijk maar eens de handen van de boeren van boer zoekt vrouw. Voor mijn schoonzussen heb ik altijd een kraampakket gemaakt voor iedere dag 1 kado. Zo dus ook voor John en Hanneke. Het eerste kado hebben zij uitgepakt waar wij bij waren, de rest moeten zij in de komende dagen doen. Ik hoop niet dat ze vanavond alles al open maken. Haha, wel moeilijk natuurlijk om te wachten. Ik had hun het behang gevraagd van de babykamer en dit is dus wat ik gebruikt heb op deze voorkant van het scrapalbum. De groene kleur die er bij zit is ook afgeleid van de kleur van het badje, aankleedkussen, mandjes etc. die in de babykamer staan.
De foto was de eerste foto kort na de geboorte. Het is mijn bedoeling om iedere belangrijke gebeurtenis in een lay out vast te leggen. Dus verschillende thema's. Zwangerschap, geboorte, het dopen, eerste kerst en ga zo maar verder. Op deze manier krijgt zij straks een album van haar hele jeugd, totdat zij uit huis gaat of gaat trouwen. Haha, ja ik ga snel hoor. Op deze manier krijgt zij een heel apart album en ik verplicht mij zelf om nog heel lang te moeten scrappen. Haha, en dit is geen straf hoor. De voorkant had ik ook in een half uurtje klaar. Dus dit moet ook wel lukken. Natuurlijk even op onze arm en foto's maken. Jullie snappen natuurlijk wel dat dit nieuwe nichtje weer helemaal het onderwerp wordt van mijn komende LO's. Het tasje en de kaart hebben jullie al gezien. De rest komt nog wel. Om 17.05 uur waren wij weer thuis, want er moet immers weer gemolken worden. 

Groeten van Annette

5 opmerkingen :

Els zei

Wat een prachtig meisje is Charlotte en mooie foto;s en Lo natuurlijk.
Gr. Els

Linda zei

Wat een lief hummeltje
gr linda

Korrie zei

Een lief nichtje erbij ,leuk hoor ze vinden die zelf gemaakte kado's van tante Annette vast mooi.
Leuk idee van het foto album.
Groetjes Korrie

danielle zei

Hoi Annette,

Van harte gefeliciteerd met Charlotte. Mooi gemaakt, nou daar zal ze wel blij mee zijn als groot is een complete album.

Doegie, Danielle

Hilde Suykerbuyk zei

leuk zo'n klein hummeltje in de familie! Enne die handen van henk vallen wel mee hoor! Ik heb al ergere gevallen gezien!
geniet van dit minimensje want voor je het weet komen ze bij jullie mee melken!
gr, hilde

Related Posts with Thumbnails