CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 23 januari 2011

Een kijkje in mijn workshopruimte.

Hallo allemaal,

Vaak krijg ik de vraag of ik eens foto's wil plaatsen hoe mijn workshopruimte er nu uit ziet.
Afgelopen week dus weer aardig aan het opruimen geweest en vanmiddag maar eens op foto gezet. Ik heb de foto's zo genomen dat ik in het midden sta van de workshopruimte en dan in het rond de foto's maak.
In de ruimte heb ik twee tafels staan waar 8 personen aan kunnen zitten.

Foto 1: De wand waar de stellingen staan is de voorraad van de webwinkel. De achterste wand staat mijn cardstock en mijn rek met Aleene's verf.Foto 2:
Op deze foto draai ik mij dus iets meer naar rechts. Hier zie je de hele achterwand. Met mijn Copicrek, Scrappapier, A4 cardstock en vele andere dingen voor de webwinkel.


Foto 3:
Nog een stukje naar rechts en daar zie je mijn rek met Basic Grey papier, scrappakketten etc. En de andere tafel waar ik dus meestal aan zit als ik workshop geef.Foto 4:
Op deze foto kun je goed de andere tafel zien. Om meer werkruimte te hebben staan hier dus maar 6 stoelen aan. Het zijraam en de begin van de bar, waar de keuken achter zit.


Foto 5:
Hier kun je duidelijk het keukentje zien. Klein maar fijn. Ik heb een aanrecht, koelkast en heb ook twee pitten om te koken. Daar achter is de voorraadkast met nog meer materiaal erin. Op de bar staat de kassa en allemaal voorbeelden. De rode stoel die je ziet staan bij de vierkante snijmat daar zit ik altijd te knutselen en om zo een goede kijk op de tv te hebben als ik die aan heb staan. Aan de rechterkant van de brandblusser zit de deur naar de hal waar de mensen binnenkomen en waar de wc is.


Foto 6:
Als je door deze deur kijkt, zie je aan de linkerkant deze tafel en aan het eind de voordeur. Aan de rechterkant is de meterkast en de wc.Foto 7:
Aan deze wand zie je mijn buffetkast met daar het servies van Wiebe v/d Zee er in. Aan de linkerkant van de foto, zie je de deurpost van de deur die naar de hal gaat.Foto 8:
Als ik mij nu verder naar rechts draai zie je nu de nooduitgang die naar de stal gaat en het begin van de stelling waar alle spullen in staan voor de webwinkel.Foto 9 en 10:
Op de achter- en zij kant van deze kast hangen mijn certificaten en diploma's die ik in de loop van jaren gehaald heb op hobbygebied.Foto 11:

En hier zijn wij weer terug bij het beginpunt.
Het is inderdaad erg vol hier, maar iedere keer als ik Henk vraag om een spant erbij te hebben voor wat uitbreiding dan antwoordt hij dat hij ook koeien heeft. Hahaha, nou dat wist ik niet hoor. Achter de wand waar mijn papier staat lopen namelijk de koeien al. Dus de farm geluiden hebben wij dichtbij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze foto's te bekijken en ik hoop nu dat alle vragen zijn beantwoordt. Jullie mogen natuurlijk altijd langskomen voor een workshop. De koffie staat altijd klaar.

Groeten van Annette

11 opmerkingen :

Jeanet van der Lee zei

Nou, het is zeker leuk hoor om eens een kijkje bij je te nemen, vooral omdat je voor een kijkje in het echt wel erg ver weg woont, haha. Groetjes, Jeanet

Anneke zei

Dat ziet er heel gezellig uit :)
leuk om eens binnen te kijken !! hihi..
Groetjes Anneke

Antoinette zei

Hoi annette

zeker vindt ik het weer leuk om je ruimte weer eens te zien het is lang geleden dat ik ben geweest. maar dat komt wel weer eens goed.

groetjes en tot ziens

Margo zei

Wat leuk inderdaad om eens bij je 'binnen te kijken' wat een leuke ruimte heb je daar en echt alles zo fijn georganiseerd enzo !
Groejtes
Margo

Michelle zei

Leuk hoor om te zien hoe alles bij jou staat.
Veel ruimte heb je maar dat moet ook wel als je workshops geeft.
Lieve groetjes Michelle

Linda zei

Wat een mooie ruimte heb je zo, gezellig hoor
gr linda

Unknown zei

Hoi Annette, wat leuk z'n kijkje in je hobby en workshop ruimte. Ziet er goed uit.

Groetjes Scrapfanaat Peter

Helga zei

Wat leuk dat we een kijkje mogen nemen!
Wat een geweldige ruimte, echt super gaaf.

Vr. Gr. Helga

Rosina zei

Wat een gave hobby/werkruimte heb jij Annette.....
leuk dat wij zo een idee kunnen vormen waar jouw creatieve uitspattingen plaats vinden.
Ik woon ook op een boerderij, maar heb maar een hoekje in de huiskamer om te freuben....maar ben er heel tevreden mee hoor...
lieve groetjes Rosina

Saskia zei

Wouw dat ziet er super gezellig uit!

Els zei

Leuke foto's Annette
groetjes Els

Related Posts with Thumbnails