CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 15 januari 2011

De inloopworkshopHallo allemaal,

Vanmorgen rond 8.30 uur had ik alle spullen in de auto geladen om naar Recreatief Centrum Oldemarkt te gaan om daar de 1e inloopworkshop te gaan geven. Els zou mij deze morgen helpen, want je weet nooit hoeveel mensen er kunnen komen? Eerst alle kratten uit de auto halen en toen alles klaar zetten. Na het eerste kopje koffie/thee kwam Korrie er ook al aan en even later Els. En toen wachten op de horden mensen. Nou die horden viel mee hoor. Uit eindelijk is er niemand geweest! Wij hebben dan zelf nog maar een tasje gemaakt. Helmich, personeel van RCO, heeft ook mee gedaan en natuurlijk Els, Korrie en ik zelf. Op de foto kun je zien hoe onze tasjes eruit ziet. Ik hoop echt dat de volgende keer op 25 februari meer komen, want anders weet ik niet of het nog wel zin en nut heeft om deze workshops daar tegeven. 

Groeten van Annette

6 opmerkingen :

Michelle zei

Jammer dat er niemand was. Maar de tasjes zijn leuk geworden.
Groetjes Michelle

chantal zei

hoi Annete,
Dit is inderdaad niet leuk, al dat werk voor niets. Nu het personeel heeft hem kunnen volgen. Hopelijk volgende keer meer succes
liefs en een fijn weekend, Chantal

creamartine zei

Wat ontzettend jammer, dat er niemand geweest is!! T is dat ik niet echt in de buurt woon, maar vind het idee van je inloopworkshops erg leuk. Ik hoop dat je de volgende keer meer mensen krijgt.
Groetjes Martine

Anoniem zei

Jammer ik woon in de buurt maar wist het niet zal gelijk volger worden ik was nog op zoek naar iets creatiefs vandaag .

Groetjes Mariska

Margo zei

Hoi Annette,
wat spijtig dat er niemand, voor mij is het een beetje te ver, anders graag hoor !
Groetjes
Margo

Marjoleine zei

Het wordt volgende keer vast drukker. Onze eerste aanschuifworkshop was ook niet druk. Maar tegenwoordig zijn we erg tevreden met de aanloop.

Groetjes, Marjolein

Related Posts with Thumbnails