CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 8 januari 2011

Inloopworkshop vanaf 14 januari 2011

Hallo allemaal,

Vanaf volgende week vrijdag, 14 januari 2011, ga ik maandelijks inloop workshops geven bij Recreatief Centrum Oldemarkt.

Tijdens deze workshops maakt u tegen een kleine vergoeding een kaart, scrapt u iets of iets anders. Op deze manier maakt u kennis met verschillende technieken en of apparaten.

U hoeft niet te reserveren, als er plaats is, kunt u aanschuiven, maar wilt u zeker zijn van een plaats is reserveren wel noodzakelijk.

Deze workshop is altijd op een vrijdagmorgen en wordt gegeven bij Recreatief Centrum Oldemarkt. Tussen 9.00 en 11.45 uur bent u welkom. Een paar dagen voor de desbetreffende aanschuifworkshop leest u op de website wat wij gaan maken. U mag uw basismateriaal, zoals schaartje, snijmesje, snijliniaal etc. natuurlijk zelf meenemen, maar Annette heeft dit ook voor u in bruikleen.

De aanschuifworkshops zijn gepland op:
  • Vrijdag 14 januari 2011
  • Vrijdag 25 februari 2011
  • Vrijdag 11 maart 2011
  • Vrijdag 8 april 2011
Voor verdere informatie stuur een mail naar info@annettescreafarm.com. Op de website www.annettescreafarm.com kun je onder de rubriek "aanschuifworkshops" de foto's vinden van de voorbeelden of op mijn Blog www.annettescreafarm.blogspot.com .


Groeten van Annette

Geen opmerkingen :

Related Posts with Thumbnails