CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 19 september 2009

Verslag van een geslaagde Copic Markers workshopdagHallo allemaal,

Vanmorgen eerst de kalfjes nog gevoerd en dan met de laatste spulletjes naar Vaartjes toe. Kom ik aangereden op de pakeerplaats, staat deze al half vol met auto's en dames met vol geladen tassen. "Help" dacht ik zijn ze er nu al? Het was de bedoeling dat de zaal om 9.15uur open ging en ik dus nog even tijd had om echt de laatste puntjes op de "i" kon zetten.
Maar goed, het geeft niks natuurlijk dat iedereen zo enthousiast was, maar ik was de eerste paar minuten even van slag. Maar ik geloof niet dat dat opgevallen is. ;-) Ik wil altijd dat alles er perfect uit ziet, voordat iedereen binnenkomt.
Iedereen kreeg muntjes voor consumpties en kon aan de tafels gaan zitten. De ene groep aan de tafel zitten van Janke en de ander aan de tafel van Nicole.

Bij Janke werd het basis van het kaartje gemaakt en een kaartendoosje.Bij Nicole lagen de Copic Sketch op tafel er werden de twee stempelafdrukken ingekleurd.

Iedereen luisterde aandachtig naar Nicole


en kleurde dan hun stempelafdruk in.


Na 3 kwartier en een een korte pauze van 15 min. (voor roken en plassen ;-) kon iedereen ruilen van tafel en gingen daar weer verder. Zo hebben wij 2x aan stoelen dans gedaan. ;-)
Ook kon men gebruik maken van mijn Spellbinders. Bij deze tafel zat Elly, die in mijn vaste Design Team zit en net maandag uit het ziekenhuis was gekomen. Een pluimpje voor Elly, want natuurlijk was zij welkom maar zij zou alleen aanwezig zijn, maar wilde persee zich op deze dag nuttig maken. Super bedankt Elly! Maar nu ga je lekker lang uit op de bank en je doet echt niks meer! Beloofd?Ook werd er regelmatig voor de inwendige mens gezorgd. Een kopje koffie, thee of fris ging er wel in.Nicole heeft ook nog uitleg gegeven over de airbrush en natuurlijk mocht iedereen hier gebruik van maken.Om 12.45uur stond het broodbuffet klaar en konden wij aan tafel gaan.Onder het eten kwam Diny Sprakel ons nog een bezoekje brengen. Altijd leuk om haar weer te zien en te spreken. Diny ken ik al jaren en kom haar ook regelmatig tegen tijdens productie trainingen van groothandels, demo´s of andere opleidingen. Vroeger meer dan nu, want ook Diny is een bezige bij hoor. ;-) Diny bedankt nog voor je komst en wij spreken elkaar gauw weer.Om 14.45uur bedankte ik iedereen voor hun komst naar het hoge noorden en kreeg iedereen een Goodie-bag mee naar huis. Hier zat materiaal in van onze sponsers op deze dag.Met mijn team alles nog inpakken en opruimen en trokken wij om 16.00uur de deur achter ons dicht.Net of er niks in deze zaal gebeurd was. ;-)
Op dit moment staat alles in mijn cursusruimte in tassen en dozen, maar vanavond en morgen doe ik even helemaal niks meer. Maandag is er weer een dag en dan ga ik mij weer storten op de bestellingen van de webwinkel en mij voorbereiden op de sieradenworkshop die ik bij Vaartjes ga geven, de Copic workshopdag bij Pingouin en de Basistechnieken workshop van de Cricut Expression in mijn eigen cursusruimte.
Iedereen nogmaals bedankt voor jullie komst en ik hoop dat jullie het ook een leuke dag hebben gevonden, ik in ieder geval wel!

Groetjes van Annette

8 opmerkingen :

elly zei

ooooooo annette ik heb genoten
en ook weer wat geleerd
hoe ik met de copic's een stempelafdrukje moest inkleuren
de schaduw dan he
het was GEWELDIG
groetjes elly

Annette zei

Hoi Elly,

Fijn om te horen. ;-) Zo'n dag organiseren kost weken voorbereidingen en soms met de nodige stress, maar als iedereen het naar hun zin heeft gehad, dan is die stress zeker het waard geweest. Succes met je papier.

Groeten van Annette

Loes Oorschot zei

Het was echt heel erg leuk! Geweldig om jou en je team te ontmoeten. En ook om kennis te maken met een aantal mensen, die je bijna dagelijks via het blognetwerk 'spreekt'.
Veel geleerd van Nicole en haar enthousiast uitleg!! Ik heb genoten!

Groetjes, Loes

Marley zei

Annette..
We hadden ons geen betere gastvrouw kunnen wensen. Je hebt het perfect gedaan! Iedereen naar z'n zin gemaakt en alles liep ook goed! Bedankt voor deze fijne dag! Had je ook nog gemailt maar doe rustig aan.
En denk deze dagen aan jezelf!! en dan ook echt aan jezelf haha, neem de nodige rust want het is niet niks allemaal.
Liefs, Marley

Karin zei

jammer dat ik er niet bij kon zijn, leek me echt wel gaaf, maar ja...misschien een volgende keer.

wat zat er in die goodie bag? ben zo benieuwd! :)

liefs, karin

Maris zei

ziet er allemaal heel gezellig uit hoor hoop dat jullie allemaal genoten hebben xx

Annemarie zei

Hoi,

Het duurt nog even, maar zit je toevallig ook op de Krea doe met je copics?
Het ziet er zo mooi uit!!
Dat ik het toch een keertje in het echt wil zien. Of geef je binnenkort ergens in de buurt van Meppel een demo/workshop?

Groetjes,

chantal zei

Hoi Annette,
Ik ben juist terug van 14 dagen vakantie en heb je blog nagelezen. Ik was natuurlijk superbenieuwd naar de workshopdag.
Het zag er leuk en leerzaam uit. En ook al was ik er niet bij. Het zag er echt ongelooflijk goed georganiseerd uit.
Ik hoop dan dat ik ooit de kans krijg om deze eens bij te wonen.
groetjes Chantal

Related Posts with Thumbnails