CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 3 september 2009

Op 17 oktober, 14 november en 21 november geef ik weer de Basistechnieken workshop van de Cricut ExpressionHallo allemaal,

Via mijn Cricut Expression Hyves groep krijg ik steeds de vraag wanneer ik nu weer de basistechnieken workshop van de Expression geef? Ik gaf al aan dat het door mijn vele demo's en workshops niet in september kon, maar in oktober begin ik gewoon weer. Ik heb dus nu 17 oktober, 14 november en 21 november als datum geprikt. Wij maken dan een basistechniekenmap, wat gelijk een naslagwerk is, en maken gebruik van alle knoppen. Dit is de zelfde map die ik maak tijdens de winkelierstraining die ik bij Kars geef. Tussendoor vertel ik heel veel over de basis dingen, tips over de snijmat, mesje, papiersoorten etc. Deze dag begint om 10.00uur en zal eindigen rond de klok van 17.00uur. Tussen de middag krijgen jullie een lunch en tussendoor koffie, thee of wat anders. Iedereen neemt zijn eigen Expression mee. De groep bestaat uit max. 4 personen, zodat jullie genoeg aandacht krijgen van mij. Geef je op of voor meer info stuur dan een mail naar info@annettescreafarm.com of via de poll op mijn Cricut Expression Hyves groep.
Groetjes van Annette

3 opmerkingen :

celia zei

Kan je die niet bij mij thuis geven!? LOL
Ohhh Annette het is zo ver,maar je kan Nicole gewoon aan het werk zetten...als jij nu eens de hele uitleg geeft en Nicole zet het op band,is dat geen goed idee!!!
Grtjs,Celia

Loes Oorschot zei

Dat lijkt me geweldig! Vooral dat er een naslagwerk bij gemaakt wordt! Helaas heb ik geen expression. Maar ik ben ook heel blij met mijn kleine cricut, die ik trouwens samen met mijn zus gekocht heb.

Liefs, Loes

Karin zei

zou ook wel willen, maar ja, heb geen cricut expression, "erger nog", heb helemaal geen cricut...

anyway, wil toch wen een keer bij je langskomen hoor!! je zit niet zover bij ons vandaan zag ik toevallig..

liefs, karin

Related Posts with Thumbnails