CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 15 september 2009

Mijn demo weekendHallo allemaal,

Afgelopen weekend, 12 en 13 september, had ik weer een demo weekend.
Op zaterdag een Copic demo bij hobbywinkel Pingouin te Wolvega. (Friesland)
Om 9.00uur ging ik richting Wolvega, zo'n 12 km bij mij vandaan. Dus eigenlijk een "dicht bij huis demo" zoals wij dat noemen.
Janke, die ook in mijn Design Team zit, gaf daar ook een demo. Zij was al druk bezig om haar demo tafel in orde te maken. Ik liep naar de tafel voorin de winkel. Dit is namelijk mijn vaste plek als ik daar een demo geef. ;-) Alles uitpakken en je demo tafel zo inrichten dat je makkelijk je verhaal kan doen. Je bereid je namelijk altijd voor met een verhaal in je hoofd waarmee je de mensen aanspreekt. Terwijl ik dit vertel, wijs ik af en toe iets aan wat ik er mee bedoel. Zo heb ik dus een bepaalde indeling van mijn tafel. En natuurlijk moet mijn demo bord de blikvanger worden. En dit was hij ook hoor. Iedereen vond die kaarten zo mooi, dat die kleuren Copics al snel uitverkocht waren. Ook de aanwezige stempels van deze waren uitverkocht. Mijn stempels die ik gekregen had om de voorbeelden te maken, werden zelfs verkocht. De rest was inbestelling. Ik heb vele bekenden gezien, altijd leuk om hun weer te spreken. De dag vloog om. En om 16.00uur was het alweer tijd om de boel in te pakken. Rond 17.15uur was ik weer thuis. Gauw mijn tas uitpakken en weer inpakken voor de Cricut demo die ik zondag zou hebben. Om 18.30uur zouden Henk en ik even naar de optocht gaan kijken die in ons dorp is i.v.m. het dorpsfeest.Ik ben 's avonds niet naar de feesttent geweest, want dat ben ik de volgende dag echt niet fit om een demo tegeven van 10.00 - 17.00uur. Er zaten hele mooie wagens tussen en het is vooral leuk, omdat je de mensen die op deze wagens zitten ook kent.
Zondagmorgen zat ik alweer om 6.50uur in de auto om Anja op te halen. Zij ging in mei ook met mij mee naar Nellie Snellen in Sevenum om mij gezelschap te houden bij zo'n lange rit en eventueel te rijden. Luxe hè? In mei heeft zij toen ook voor Nellie gewerkt en is eigenlijk goed bevallen, want Nellie had ons beiden weer gevraagd voor deze zondag. Iets over 9.00uur waren wij bij de locatie in Sevenum. (noord Limburg) enkele standhouders waren al bezig om hun tafel klaar te maken. Wij hebben de auto leeg gehaald en mijn tafel opgezocht. Alles uitgepakt en weer een andere indeling gemaakt van mijn demotafel. Zoals je ziet op de foto, had ik ook de demo borden mee van de winkeliersworkshop op de KKD de week er voor. Anja mocht deze keer van Nellie achter de eurokraam staan om daar de euro's te doen rinkelen. ;-) Het was weer een gezellige dag en vooral druk van de bezoekers. Ik heb Duitsers, Belgen en Fransen aan mijn tafel gehad. Het leek de KKD wel. ;-) Weer met handen en voeten praten, want ik kan wel Engels, maar geen Duits of Frans. Ik was dan ook blij dat ik mijn demo borden mee had. Wij hebben weer heel wat afgelachen.Antoinette was er ook te demonstreren. Zij zit ook in mijn Design Team, maar is nu met zwangerschapsverlof. Dit was haar laatste demo voor de bevalling zeg maar. Na afloop hebben wij gezellig met elkaar gegeten, voordat Antoinette naar Eindhoven terug ging en wij naar IJsselham.Om 21.45uur was ik weer thuis op de boerderij. Was wel erg moe en heb dan ook de pc uitgelaten, want ik weet van mij zelf als ik er toch achter ga zitten dat het dan weer laat wordt.
Ik lag er dan ook vroeg in. Maandag ben ik weer fris begonnen met de bestellingen voor de webwinkel en de laatste dingen regelen voor de Copic workshopdag die ik a.s. zaterdag houd voor mijn leden van de Copic Markers Hyves groep. Een heel verhaal deze keer, maar zo zijn jullie weer helemaal op de hoogte van alles.
Groetjes van Annette

7 opmerkingen :

mildred zei

Hoi!!

wat een bezige bij ben je zeg!! Maar op de foto's zie je dat je ook uitstraalt dat je het erg leuk vind! het zag er ook erg goed verzorgd uit!!

groetjes mildred

elly zei

goeden morgen annette
jeeee je hebt het er maar druk mee hoor met al die workshops
maar het lijkt mij wel geweldig om te doen
en je krijgt er wel hulp bij met
een eigen chauffeur hihihihi
wat een luxe
nou tot zaterdag
groetjes elly

Karin zei

heeft die hobbywinkel Pingouin ook een website en een webwinkel?? ik had er nog nooit van gehoord, en het is voor mij toch relatief dichtbij... ben wel nieuwsgierig!

liefs, en pfff, druk hoor!
karin

RosesMarijke zei

Zo bezige bij
Jij hebt het maar weer druk en gezellig gehad!
Fijn hoor en wat leuk dat er zoveel belangstelling was...dat is nog veel leuker niet?
Je het wel eer van al je werk !!

Loes Oorschot zei

Tuterdetuut.... drukdrukdruk...

Heerlijk dat het allemaal weer gelukt is!
Erg leuk om dit te lezen.
Tot zaterdag!

Groetjes, Loes

Maris zei

leuk hoor al die demos je staat er goed op hoor xx

Jetty zei

@Karin, Pingouin heeft geen website en dus ook geen webwinkel voor zover ik weet.

Ik ben op de demo in Wolvega geweest. Het was echt heel leuk.

Related Posts with Thumbnails