CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 8 september 2009

Een nieuw Blog gestart

Hallo allemaal,

Vanmiddag heb ik de knoop doorgehakt en een tweede Blog opgestart. Namelijk Annette's Creafarm Cricutgroep Afgelopen weekend heb ik de Cricut workshop mogen geven aan alle winkeliers van Kars. Vele kenden mij al van de Cricut Expression Hyves groep, maar gaven toch aan helemaal niks te hebben met Hyves, maar wel met een Blog. Of ik niet een CricutBlog wilde opstarten? Dus ik heb het toch maar gedaan. Op dit Blog wil ik alles vermelden wat met de Cricut te maken heeft. Ik heb Kars hier ook al over ingelicht. Dus lijkt het je leuk om meer te weten over de Cricut, wordt dan mijn volger op dit Blog. Wie ook lid is van mijn Cricut Expression Hyves groep zal hier wel dubbele dingen tegen komen, maar dat vinden jullie vast niet erg?

Groetjes van Annette

6 opmerkingen :

Marley zei

Hoi Annette..
Wat goed dat je dit hebt opgestart voor de cricut liefhebbers. Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee (denk dat ik dat ook niet wil hebben, voor ik daar weer helemaal verslaafd aan raak haha!) Persoonlijk heb ik ook helemaal niks met Hyves,vind het hier veel leuker en gemoedelijker! xxx Marley

Corry zei

Hoi Annette
Ben benieuwd wat we hier te zien en te horen krijgen.
Ben wel al je volger geworden.
Vind het wel vervelend dat de woordverificatie bij je aan staat.
Als je zoveel blogs per dag bekijkt is dit niet prettig.
Hugs Corry

Annette zei

Hoi Marley,

Ik doe mijn best om ook deze goed bij te houden.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Corry,

Ik hoop veel info te gaan geven over van alles en nog wat?
Wat bedoel je met woordverificatie. Ik weet niet eens wat het betekend, dus laat staan dat ik weet dat ik hem aan heb staan. ;-) Kan je mij dan vertellen hoe ik hem moet uitzetten? Ik heb geen idee, waar ik dit moet zoeken?

Groetjes van Annette

celia zei

Hoi Annette,leuk die blog.Je zal me er zeker veel op zien!
Grtjes Celia,

RosesMarijke zei

Succes hoor Annette!!

Related Posts with Thumbnails