CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 4 september 2009

De voorbereidingen zijn klaar.


Hallo allemaal,

De voorbereidingen voor de Cricut workshop op de Knallende Kars Dagen is klaar. Alle hartjes en tags zijn gesneden en zitten netjes in enveloppen. Korrie heeft mij gisteravond nog hiermee op gang geholpen. Nogmaals bedankt, Korrie! Erg lief van je. Vandaag heb ik de laatste 25 setjes gemaakt en ik heb mijn borden met de stappenplannen afgemaakt. Het zijn er 3 geworden. Eén hiervan heb ik als foto toegevoegd. Hier zit natuurlijk een verhaal bij, maar dat vertel ik de mensen wel terplekke. Wendy zal mij deze 2 dagen gaan helpen om de workshop in goede banen te leiden. Ik ben reuze benieuwd, maar jullie zien de foto's van zelf wel verschijnen. Ik ga zo mijn bed maar eens opzoeken, want ik loop al dagen rond met hoofdpijn wat tegen migraine hangt, maar nog met mijn medicijnen iets te sturen is. Na zo'n dag verdien ik wel mijn nachtrust. Morgen weer verder met mijn demo bij Pingouin en bij Nellie Snellen die ik op zaterdag 12 en zondag 13 september heb. Morgenavond nog een feestje en zondag om 6.30uur in de auto zitten op weg naar Ochten waar de KKD is en dan kom ik maandagavond pas weer thuis.
Groetjes van Annette

8 opmerkingen :

chantal zei

Ja Annette, jij zit ook niet stil hé! Het ziet er weer allemaal leuk uit. Jammer ik ga tot het eind van september op reis, zou het wel eens willen meemaken. Maar ben ervan overtuigd dat er nog komen.

veel succes Chantal

Maris zei

nou Annette je bent maar druk meid, maar toch wel heel leuk allemaal, ik wens je veel plezier en succes, en sterkte met alles xx

RosesMarijke zei

Hoi Annette
Ik wens je veel succes en plezier met deze drukke dagen en ik hoop dat je hoofdpijn verdwijnt want dat kun je nu niet gebruiken!!

elly zei

hallo annette
nou heel veel plezier met je workshops
en geniet vandaag nog even van je vrije dag voor zover het kan natuurlijk
en sterkte met je hoofdpijn
veel plezier en tot maandag maar weer
groetjes elly

mildred zei

nou ik vind het knap van je hoor!! wat een werk, dat besef je eigenlijk niet!! maar je kunt merken aan je verhalen dat je het wel met plezier doet!!

groetjes mildred

Annette zei

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie reacties. Ik vat mijn reactie weer even samen, want ik ga zo weer verder met mijn voorbereidingen voor mijn demo volgende week zaterdag in Wolvega en zondag in Sevenum. Inderdaad zit ik niet stil. Maar daar heb ik zelf voor gekozen. Als je van je hobby je werk wilt maken zul je vele dingen tegenkomen die wat minder leuk zijn, maar ja dan moet je maar ander werk gaan doen. Aan iedere baan zit wat minder leuke dingen en dan moet je van die dingen maar het beste van maken, toch? Ook al is dat soms erg moeilijk.

Lieve groetjes van Annette

Marley zei

Hoi Annette.. wat een werk maar inderdaad wat je zelf zegt.. het is werk en daar zitten ook wat mindere dingen tussen, het beste er van maken en dat doe je! Ik wens je heel veel plezier op de dagen en het feestje en geniet van de (kleine) vrije tijd die je hebt.. hoop dat de hoofdpijn snel overgaat! xx Marley

Annette zei

Dank je, Marley. Inderdaad hoop ik dat de hoofdpijn gauw weggaat. Helaas stond ik ook deze morgen weer op met die hoofdpijn. Gauw mijn medicijnen weer ingenomen, want het moet zeker geen migraine worden.

Liefs van Annette

Related Posts with Thumbnails