CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 23 september 2009

Even weer een updateHallo allemaal,

Er zijn alweer enkele dagen verstreken, sinds ik geschreven heb op mijn Blog. Na de drukke weekenden moest ik toch even bijkomen. Ook mijn lichaam begon tegen te werken. Ik stond zondag namelijk op met een stijve nek en rugpijn. En daar wordt je moe van hoor. Maandag weer wat bestellingen weggewerkt en langzaam aan begonnen om alle tassen en dozen van zaterdag uit te pakken en terug te zetten op z'n plek. Naar mijn idee had ik niet zoveel mee, maar zo lijkt het toch veel. Tussen de bedrijven door nog wat boodschappen doen, wassen draaien etc. Mijn schoonmoeder bezoeken, want die is pas geopereerd aan d'r heup. Daar nog wat hand en spandiensten doen. Ik zelf heb deze week medische controle zeg maar. Bloedprikken in het ziekenhuis, naar de Diabeetverpleegkundige, pedicure en straks naar de huisarts. Sinds in diabeet ben heb ik per kwartaal zo'n week dat ik iedereen weer bij langs moet voor controle of behandeling. Tot nu toe is iedereen te vreden over mijn glucosewaarden, bloeddruk etc. Het volgende wat op onze agenda staat is a.s. vrijdag de trouwerij van mijn broer.
Hij trouwt in het zuiden van het land, want daar komt zijn aanstaande vandaan.
Wij hebben er gelijk maar een weekend aan vast geknoopt, want om na de trouwerij nog 2,5 uur terug te rijden zag ik niet zitten. En om eerlijk te zeggen ben ik wel toe aan een weekendje weg.

Ik zal vanavond nog even een kaartje maken. Korrie komt vanavond weer en dan gaan wij kletsen en natuurlijk wat maken. Dus jullie moeten nog even geduld hebben.
Momenteel ben ik ook helemaal in de ban van digitale stempels. Kennen jullie deze? Voor 2 of 3 euro koop je op internet de rechten van een digitale stempelafdruk. Deze download je op je pc en ga er dan mee spelen. Zo kan je alle formaten maken die je hebben wilt. Ben je tevreden print ze dan uit op DCP papier liefst 160 of 200 gram. Laten drogen en kleuren maar.
Ik zal het binnenkort wel even laten zien.

Ook zijn er weer nieuwe producten binnengekomen of worden binnenkort verwacht. Zie de foto's, deze worden half oktober verwacht. Ben je nieuwsgierig kijk dan onder de rubriek "nieuw" in de webwinkel.

Groetjes van Annette

4 opmerkingen :

Maris zei

hoi annette, ja meid dan moet je weer ff gas terug nemen he na alle drukte, en ik ken het helemaal hoor ,ook ik ben diabeet,moet alleen elk half jaar voor alle controles, doe rustig aan hoor, en fijn vooruit zicht een mooie bruiloft van je broer, veel liefs en sterkte hoor xxx

Karin zei

jammer dat er bij een deel nog geen prijzen bij staan annette...

maar ja...
we wachten...

liefs, karin

Annette zei

Hoi Maris,

Ja, vroeger bleef ik maar door doen. Maar ja, kan niet meer in dat tempo. Ik ben nog niet zo lang diabeet, moet dus nog vaak langs de dokters etc. Tot ik goed op regel ben denk ik.
Bedankt ik hoop ook dat ze mooi weer hebben. Is altijd leuker op een trouwerij.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Karin,

Dit hangt af hoe ze binnen komen? Met of zonder extra kosten?

Groeten van Annette

Related Posts with Thumbnails