CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 7 september 2009

Ik ben weer thuis


Hallo allemaal,

Na 2 dagen ben ik weer op onze boerderij. De Knallende Kars Dagen zijn voorbij. Het feest, wat trouwens erg leuk en gezellig was. Zat ik de volgende dag om 6.30uur in de auto op weg naar Ochten. Wij moesten er tussen 8.00 en 8.30uur zijn om alles klaar te zetten. Toen ik iets over achten binnen kwam was ik zeker niet de eerste. Alles was al in rep en roer om alles leuk en gezellig aan te kleden. Even iedereen gegroet, vele bekenden voor mij en voor jullie misschien alleen de naam. Donald van Provocraft (Cricut), Carla Pont (Fimo klei), Marjoleine (ja van de knipvellen), Marianne van Bekkum (Shadowpainting), Connie Westenberg, Leane de Graaf en vele anderen. Altijd leuk om elkaar weer te zien. In het vak van demonstratrice kom je veel bekende mensen tegen. Eerst kijk je erg tegen ze op, want het zijn in de hobbywereld bekende mensen die al vele boekjes of artikelen op hun naam hebben. Nu ik ook al enkelen geschreven heb en veel demonstreer zijn er winkeliers die mij aanstaren en voorzichtig vragen of zij met mij op de foto mogen of een visitekaartje mogen hebben met een krabbel erop. Nee, ik ga niet naast mijn schoenen lopen. ;-) ook is het leuk om te horen van "Hoi Annette, ik kom speciaal voor de Cricut bij jou of ik spreek je weer via de Cricut Expression Hyves." Wel leuk hoor, maar soms vragen zij ook wel of ik hun wel ken? Niet altijd, want ik zie zoveel mensen dat ik het echt niet meer weet. De eerste dag waren er 7 workshops van 18 personen per keer. Wat deden mijn voeten zeer aan het einde van deze dag. Ik was blij toen ik een douche kon nemen en gewoon met de beentjes ophoog kon zitten. Vandaag, maandag, de tweede dag en natuurlijk weer vele bekenden gezien. Ja, Nicole is vandaag ook geweest. Ik had haar gevraagd om zij het leuk zou vinden om ook eens achter de schermen van Kars te willen kijken. Dus ik had haar naam doorgegeven en zij kon toen binnenkomen. Normaal mogen alleen winkeliers binnenkomen om deze nieuwe materialen te komen bekijken. Sommige artikelen zijn nu te verkrijgen, maar sommigen zijn pas leverbaar eind van dit jaar of zelfs volgende jaar. Ook de Gypsy werkt onder de aandacht gebracht. Ooooh, wat is hij leuk. Mijn heb vermogen is zeer hoog bij dit ding, maar het wordt zeker pas volgend jaar dat hij bij Kars in de schappen komt. Eerst moeten alle kinderziektes er uit zijn. Wat ze nu bij zich hadden waren prototypes en die gaan weer allemaal terug naar de US. Jammer, nietwaar? Ik heb Nicole helaas niet zoveel gezien of gesproken, maar ik ben daar ook om te werken en niet om te ......... ;-)

Mijn opdracht was dat ik een workshop moest maken wat 45 min. duurde en het volgende inverwerkt was: De cartridge Home Decor, embossing, de stempel en het magneetpaier van de Cricut en ik moest het nieuwste materaal gebruiken. Ik heb dus gekozen voor een doosje, oh ja en het thema was "kerst". De opdracht was niet makkelijk, maar ik heb mijn best gedaan. De mensen vonden hem super, want er werd wat gevraagd of hij op de foto gezet mocht worden. Deze workshop moest dus iets voorstellen, maar de verschillende technieken waren belangrijker.
Tussen de winkeliers zijn er weer vele die de basistechnieken workshop willen doen, dus ik zal eerdaags met Kars een nieuwe datum prikken om deze workshop in Ochten te gaan geven.
Na het opruimen en wat gegeten te hebben, ben ik weer huiswaarts gegaan. Iets voor 20.00uur was ik weer thuis.
Gauw mijn pc aangezet en de mailtjes opgehaald. Ik had er "maar" 735 berichten. Dus mocht je mij een berichtje hebben gestuurd dit weekend? Ik hoop dat je even geduld hebt, want ik kom je bericht vanzelf tegen. Morgenvroeg ga ik mij weer storten op de bestellingen van de webwinkel en de demo a.s zaterdag met de Copics bij Pingouin in Wolvega en zondag met de Cricut Expression bij Nellie Snellen in Sevenum. Dus woon jij in de buurt, kom dan even kijken. Ik zit er tussen 10.00 en 16.00uur te demonstreren.

Groetjes van Annette

10 opmerkingen :

Jolara zei

super dat het zo leuk is geweest, en veel succes vandaag met alle mails :)
GR joyce

celia zei

Wow Annette jij blijft wel druk hé!?Zolang je er ook van kunt genieten is het goed.Je doos is ook wel prachtig geen wonder dat ze steeds op de foto wilde! :0)
Ik heb je artikel thuis liggen...was donderdag aan het boodschappen doen en daar lag het!Die moest ik dan ook hebben...man keek verwonderd toe omdat ik meestal zoiets niet koop,maar nu stond Annette erin!Wie Annette???Hahaha!

Karin zei

Ff googlen zo wat de Pingouin nou is, want die ken ik dus niet... maar wolvega is niet ver weg, dus misschien kom ik met mijn schoonzusje wel even koekeloeren ... (als mijn lijf het toelaat)

liefs, karin
ps; kun je uitleggen wat die gypsy nou eigenlijk is??

mildred zei

jeetje!! wat heb jij het druk!! maar fijn dat de kkd erg leuk waren!! je verhaal was erg luek om te lezen, ik kon er me wel wat bij voorstellen hoor!!!

groetjes mildred

Marley zei

Fijn om te horen dat je het zo goed naar je zin hebt gehad! Je box/doos is zeker prachtig geworden! Goed gedaan Annette.. succes met de vele mails en probeer ook af en toe een beetje te relaxen hè? Liefs Marley

Jetty zei

wat een gaaf doosje zeg. Super

Loes Oorschot zei

Wat leuk om te lezen Annette!! Het is druk, maar wel fantastisch, wat jij allemaal doet.
De doos is echt heel mooi! Dat was een geweldige workshop.

Groetjes, Loes

elly zei

hallo annette
wat een gave doos heb je gemaakt
echt heel mooi
dus twee drukke dagen gehad
op naar de volgende drukke dagen lees ik bij je
groetjes elly

Loes Oorschot zei

Annette, als je de rose cricut expression koopt, gaat er dan een deel van de opbrengst naar pink ribbon?

Groetjes, Loes

Marlieke zei

Hoi Annette, ik vind je doosje heel mooi geworden! Geweldig mooi zelfs.

En die mailtjes....hm...ik hoop dat je er doorheen komt. Succes!

groetjes Marlieke

Related Posts with Thumbnails