CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 15 oktober 2011

Het concert van Nick & Simon

Hallo allemaal,

Wat hebben wij genoten vandaag. Vanmiddag zou ik rond half 2 bij Petra zijn, zodat wij samen richting Arnhem zouden vertrekken. De weg er naar toe viel eigenlijk qua drukte best wel mee.
Wij hebben de auto bij het station geparkeerd en eerst naar het centrum gelopen. Overal op straat kwam je mensen tegen met rode kleren aan. Haha, die gingen vast ook naar Nick & Simon. natuurlijk ook wij waren gekleed in het rood. Rond 17.00uur kwamen wij een leuke tent tegen waar wij het Concert menu hebben gehad. Heerlijk was het. Alles was rood in de winkelstraat. Ja, de winkeliers speelden er goed op in. Alles wat rood was lag in de etalage of hing aan een rek voor de winkel. Overal rode ballonnen, hoedjes, sjaaltjes, laarzen etc. Toen weer richting auto gelopen en toen met de pendelbus naar het concert. Wat een mensen. De show was super mooi, vooral de licht show er om heen. Super gewoon. Ik heb heel wat foto's en film gemaakt, maar natuurlijk is niet alles even goed geworden, maar hier zijn toch wat foto's die wel aardig gelukt zijn. Naast Nick & Simon waren er meerdere gasten. Ook deze waren super mooi. Maar aan alles komt een eind dus ook aan dit concert. Na wat drinken zijn wij weer richting onze bus gegaan die ons naar het station zou terug brengen. Om 02.00uur waren wij weer in IJsselham. Gelijk alle foto's en filmpjes op de pc zetten, dit berichtje schrijven en dan maar naar bed. Ik ga nog even na genieten. Ja, Henriette, ik heb weer iets inspiratie gekregen. Haha. Dus dit was het weer voor even.

Groetjes van Annette


2 opmerkingen :

Marianne zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben en de volgende kaartjes zijn nu zeker ook rood??? Groetjes, Marianne

Marianne zei

Hoi Annette,

Leuk om te lezen over je concertbezoek!

Ook sterk; Nick en Simon kwamen in mijn blog van afgelopen maandag ook voorbij! (http://terugnaaraustralie.blogspot.com/2011/10/de-munnik-zonder-keizer-met-acda.html)

Groetjes van Marianne (Marianne nr. 2 ;-)

Related Posts with Thumbnails