CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 9 oktober 2011

Een baaldag wordt toch langzaam aan positiever


Hallo allemaal,

Een baaldag heb ik vandaag. Stond vanmorgen weer op met hoofdpijn en een bloedneus. Wat doet die stomme neus weer zeer, maar hoort er nog bij zei de radioloog bij mijn laatste controle. Vanmiddag braken de kalfjes hier uit en om het nog completer te maken nu ook onze melkkoeien die weer in de voortuin liepen en overal waar ze dus niet mogen lopen. Deze dag moet maar weer snel voorbij zijn want dit is ook niks.
Maar gelukkig heb ik ook iets positiefs vandaag!!

Via de site van http://www.pinkcatstudio.com kun je zelf je digi stamp maken en hun die mailen. Als hij goed is, dan komt hij in hun shop. En die van mij is dus goedgekeurd. Ik kreeg net en mail van hun binnen dat hij nu in de shop staat. En wat heb ik nu gemaakt?????????????
Juist een Rock Cow.
 
Van mijn vorige Cricut demo heb ik nog een gitaar over en dacht gelijk hier aan. En zoals jullie weten ben ik gek op koeien, tensminste als ze niet uitbreken en mijn voortuin vernielen. Van mijn andere digi stamp heb ik nog geen bericht ontvangen of hij goed gekeurd is. Nog even afwachten dus.
 
Groeten van Annette

4 opmerkingen :

Anne-Marie zei

Hoi hoi, dus jij hebt het nieuwe programma ook al ontdekt: geweldig leuk om te doen he? Je digi hoeft niet goedgekeurd te worden volgens mij, alles wat aangemaakt wordt, komt in de shop en kun je dan zelf kopen. Die van mij staat er ook ergens tussen, haha! Succes met de laatste uurjes van deze rampdag: morgen kan het alleen maar beter worden he? Groetjes Anne-Marie

chantal zei

proficiat met de digi, ze zijn leuk!
wat een baaldag, nog even de dag is voorbij, hopelijk morgen een betere dag!
liefs Chantal

Aleida zei

Gefeliciteerd met je digi! Hij is leuk geworden.
En ook aan een baaldag komt een einde.
Ik wens je morgen een betere.
groetjes,

Thea zei

Leuke digi heb je gemaakt!
De dag is bijna voorbij, lekker slapen voor straks, maar dat is misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Sterkte!

Groetjes Thea

Related Posts with Thumbnails