CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 5 juli 2011

Nieuw Glitterfoil van JEJE !!!!


Hallo allemaal,
Enkele weken geleden vroeg JEJE mij of ik met nieuw materiaal kaarten voor hun wilde maken? Natuurlijk wil ik dat. Er kwam een grote envelop binnen met verschillende vellen Glitterfoil erin. Het zijn tranparante vellen met glitters in zes kleuren (geel, rose, licht groen, kerstrood, licht blauw, kerstgroen en transparant)
Super mooi. Bij het maken van voorbeelden voor dit bedrijf maak ik altijd gebruik van de Cricut. Dus eerst even testen wat de juiste instelling is van dit materiaal. Vaak krijg ik de vraag hoe ik dit dan test? Ik begin altijd met mijn basis instelling en dat is:
Speed 2
Pressure 5
Mesje 5
Dan ga ik snijden en draai eventueel de knoppen hoger of lager voor het beste resultaat. Ik ga altijd uit van een goed plakkende snijmat en een scherpmesje. De juiste stand heb ik gevonden en dan gaan verzinnen wat ik voor kaarten wilde maken? Ik moest mij aan een aantal regels houden, wat het er vaak niet makkelijke op gemaakt wordt. Maar van deze uitdagingen hou ik wel van. Haha.
Nou, het is gelukt hoor. Vier kaarten zijn het geworden. Nadat ik het naar hun had opgestuurd zijn ze hier en daar nog wat aangepast. Met dit als resultaat. Later hoorde ik dat ze gebruikt zijn als voorbeeld kaarten voor op de verpakking van deze Glitterfoil. Is dat niet super? Ik vind dat gaaf hoor, want ik wist dit niet.
Maar dit is nog niet alles. Ik was weer gevraagd om een artikel te schrijven in de kerstspecial van Mijn Creatieve Hobby. Dus heb ik in overleg dit nieuwe materiaal gebruikt voor dat artikel. Maar voor het zover is moeten jullie nog even geduld hebben! Het artikel komt 18 augustus uit en deze nieuwe Glitterfoil vellen zijn dan waarschijnlijk ook leverbaar. Ik kan jullie al wel verklappen dat mijn Cricut/Gypsy demo bij Nellie Snellen met deze vellen zijn. Het zijn super vellen voor jullie kerstkaarten, want met kerst mogen de kaarten extra glitteren. Haha.

Groeten van Annette

2 opmerkingen :

Charlotte zei

Wat leuk Annette als je de kans krijgt van iets nieuws uit te proberen! En dan w het nog als voorbeeld gebruitk ook! Ook leuk dat je een artikel mag schrijven!
Geniet ervan,
Groetjes,
Charlotte

De Creakeet van Peet zei

helemaal super, ben gek op alles dat glitter, verpakking ziet er in ieder geval uitnodigend uit...Liefs peet

Related Posts with Thumbnails