CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 30 november 2010

Veel geluk in 2011


Hallo allemaal,

Vanmorgen weer eens met mijn Cricut & Gypsy gespeeld. Ik had zo'n soort kaart al gemaakt in mijn Gypsy, maar met een andere tekst er tussen. Ik moest vanmorgen in mijn cursusruimte zitten, omdat er een Cricut zou worden opgehaald door de chauffeur van Kars. En wat ga je dan doen in die tussen tijd? Juist met je Cricut en Gypsy spelen. Het is deze keer een mini kaartje geworden voor bij bijv. een bos bloemen. Ook heb ik in mijn Gypsy een groot formaat gemaakt. Erg makkelijk. Gewoon alles selecteren, kopieren en dan plakken op tabblad 2. Zoals jullie zien heb ik alweer het scrappapier gebruikt van Marjolein. Dit had ik nog over van de agenda en de schaatskaart. En er is nog een stuk over. Even verzinnen wat ik nu weer er mee ga maken?
Bedankt allemaal voor de reacties op mijn schaatskaart. Sommige wisten nog niet dat deze in het blad Creatief met Kaarten winter 2010 stond.
Op ons Duo Challenge Blog kun je lezen hoe je dit patroon en digi stamp kunt aanvragen voor onze eerste Challenge. Je verplicht je zelf wel hierbij dat je hem wel maakt en inzend.

Groetjes van Annette

5 opmerkingen :

Marlieke zei

Heel leuk! Als ik dit soort creaties zie, wil ik ook een cricut, haha!

martina's kaartjes zei

Leuk gedaan !! supergoed gelukt,groetjes, martina
x

Annette zei

hoi

Een supeleuk kaartje!!!

Groetjes Annette

m@deliefjuh zei

oh dat ziet er wel heel leuk uit!

nora zei

Hoi Annette,Wat een leuk idee heb je gemaakt zeg!!ik wou dat ik dat kon.Heb wel een cricut en designestudio.Kan het daar ook mee?en die schaats vond ik ook mooi nou gewoon schitterend,ga hem ook maken. bedankt voor je leuke ideen,groetjes Nora

Related Posts with Thumbnails