CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 1 november 2010

Een mini uitdaging (blijft bovenaan tot 1 november)

Hallo allemaal,

De maand oktober is de maand van Pink Ribbon. Borstkanker staat centraal. Natuurlijk wil ik hier weer iets mee doen. Daarom heb ik het volgende bedacht voor de nieuwe uitdaging die tot 31 oktober 2010 loopt. Deze foto's heb ik gemaakt van een boeket met 25 roze rozen, mijn lievelings bloemen, die wij gekregen hebben voor ons zilveren bruiloft. Maak een kaart, waar je zeker één van de foto's in hebt verwerkt en stuur mij deze op. Deze zal ik weer verzamelen en naar A Sisters Hope sturen, zodat zij het kunnen verkopen en zo geld kunnen verzamelen tegen deze ziekte. Jullie mogen meerdere foto's gebruiken, maar is niet verplicht. Succes ermee. Mijn adres kun je vragen door mij een mail te sturen naar info@annettescreafarm.com of kijk op mijn website www.annettescreafarm.com Zet het logo voor deze uitdaging op je blog, zodat er meerdere mensen mee kunnen doen voor A Sisters Hope. Op 1 november maak ik weer de winnaar bekend die van mij een mini scrappakket ontvangt.

Groeten van Annette
2 opmerkingen :

Saskia zei

Gaaf deze opdracht, moet alleen even kijken hoe ik de foto op mijn kaart krijg, want ik kan helaas niet zelf printen ;-)

Margo zei

Hoi Annette,
ik heb er even over moeten nadenken hoe ik het zou aanpakken maar ik ben eruit en ga een kaartje maken voor je challenge !!
Groetjes
Margo

Related Posts with Thumbnails