CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 27 november 2010

Weer wat gemaakt.


Hallo allemaal,

Zo horen jullie dagen niks van mij en nu 2x op één dag. Haha. Zoals ik al vertelde zou Els vanmiddag komen om te knutselen. Ik wilde graag met mijn nieuwe materialen die ik gekocht had op de Kreadoe iets gaan maken.
Na wat eerst gekletst te hebben kreeg ik een sms dat Korrie ook langs wilde komen. Leuk, gezellig dus binnen enkele minuten was ook Korrie binnen.
Wij hebben eerst wat gestempeld met mijn nieuwe tekst stempels, maar daar nog niks verder mee gedaan. Ik had ook nog steeds mijn agenda liggen die je bij het tijdschrijft van Connie Westenberg kreeg. Die wilde ik graag oppimpen. Ik had die opdracht ook aan mijn designers gegeven dus dan moet ik hem zelf ook maken, nietwaar? Ja, inderdaad heb ik mijn materiaal die ik op de Kreadoe heb gekocht gebruikt. Ik ben nog al gek op de knipvellen van Marjoleine en heb dan bij haar op de beurs weer even ingeslagen. Haar 3d vellen passen qua kleur precies bij de scrapvellen die ik van haar ook altijd heb. Dus ik heb weer veel nieuw materiaal gebruikt. Eerst heb ik de spiraal open gemaakt om zo de voor- en achterzijde eruit te halen. Werkt wat makelijker. Eerst maar de basis geplakt en toen de gaten er weer ingemaakt. Toen heb ik de opbouw gemaakt van de voorkant. De teskt "agenda" heb ik gesneden met de Cricut en de cartridge Schoolbook op 3,5cm om precies te zijn. Zowel gewoon als met schaduw. De vlinders zijn van hout en die heb ik gekleurd met mijn Copic. De cijfers van 2011 heb ik ook gekleurd, want deze zijn wit van kleur. Het hangertje had ik ook op de Kreadoe gekregen, maar die van mij kon ik niet zo gauw vinden. Els was zo lief om er van haar één te geven. Nog wat strasstenen, lint en een witte gelpen om het geheel af te maken. Hij is mooi paars van kleur, maar toch is de kleur niet zo mooi op de foto dan hij in werkelijkheid is. Maar goed, dit was de beste foto.
Fijne avond allemaal.

Groeten van Annette

5 opmerkingen :

Hilde Suykerbuyk zei

hij is leuk Annettte, we hebben niet samen geknutseld en toch hetzelfde idee gehad! grappig!!
gr, hilde

Korrie zei

Hallo Annette
Hij is echt heel leuk geworden, ik weet hoe de kleuren in het echt zijn, maar op de foto kan je het ook goed zien hoor.
groetjes korrie

Els zei

Die is erg leuk geworden Annette.

m@deliefjuh zei

ja erg gezellig ziet dat er weer uit!

Miranda zei

Erg mooi deze opgepimpte agenda !!!
Groetjes Miranda

Related Posts with Thumbnails