CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 30 november 2010

Mijn nieuwe schaatskaart.


Hallo allemaal,

Sinds gisteren staat de 1e uitdaging op ons Duo Challenge blog .
Vanavond heb ik een nieuwe schaatskaart gemaakt. Deze keer in de kleuren paars en lila. Bedankt allemaal voor de reacties en natuurlijk voor de aanvragen. Ze stromen al binnen, maar er kunnen natuurlijk nog veel meer bij. Sommige van jullie hebben het Gypsy bestand aangevraagd, maar dat gaat nog even niet lukken. Ik ben met Provocraft ingesprek, omdat het nieuwe Cricut Sync. programma mijn bestanden niet wil opslaan op de pc. Ik heb namelijk het bestand iets aangepast en wilde hem opnieuw op mijn pc zetten, maar ja toen ging dat even niet goed. Ik heb namelijk een nieuwe pc met windows 7 erop. Maar iedereen die hem al heeft aangevraagd heeft het PDF bestand gekregen, dus jullie kunnen aan de gang. Als je het Gypsy bestand wilt gaan gebruiken dan moet je dus in het bezit zijn van de Cartridge Joy of the Season. Heb je deze niet op je Gypsy staan, dan heeft dat bestand geen enkele zin, want je kunt hem alleen uitsnijden als je deze cartridge in je bezit hebt.
Ook kreeg ik vragen over de veter en het pootje of eigenlijk de standaard van de kaart. Daarom heb ik ook maar een foto gemaakt van de achterkant. Voor de standaard heb ik een strook gesneden van 2,5x15cm. Deze vouw je dubbel en tegen de middenvouw heb ik een snaps geplakt als gewicht. Dan plak je de uiteinden aan elkaar met dubbelzijdige tape en rilt 1,5cm van boven om. Dit buig je om en plak je vast aan de achterzijde van de schaats. Hou er rekening mee dat hij iets achterover staat.
De strik begin ik onderaan de schoen met een stukje vast te plakken met dubbelzijdige tape. Dan haal ik het lint door het gaatje heen en zo ga je naar boven. Boven aangekomen, maak ik een lus en doe een dubbele knoop zo dicht mogelijk tegen de schoen aan.Ik maak het lint vast, zodat jij bepaald waar het uiteinde of de lus zit.
Versier hem dan naar eigen idee. Persoonlijk vind ik deze veel vrolijker dan die ik gemaakt hebt voor het artikel. Maar zo zie je dat er vele mogelijkheden zijn. ;-)
Succes met de schaatskaart van jullie. Wij zijn erg benieuwd wat jullie er van zullen maken?

Groetjes van Annette

4 opmerkingen :

Els zei

Wauw Annette, deze is erg leuk geworden. Heel leuk dat ruitjes papier.
Groetjes Els

Elly zei

Heel erg leuk Annette! Weer eens wat anders dan een vierkant kaartje.

groetjes, Elly

Margo zei

Hoi Annette,
wat een leuk kaartje,
ik ga meteen op de challenge-blog kijken want vorige keer was hij nog niet actief :)
Groetjes
Margo

Korrie zei

Annette deze schaats is ook erg mooi geworden, al is die van het artikel ook mooi maar anders.

Leuk hoor in het paars, echt jouw kleuren, de kaart van 2011 is echt orgineel.

groetjes korrie

Related Posts with Thumbnails