CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 3 januari 2010

Weer wat gemaakt.Hallo allemaal,

Gistermiddag weer even tijd vrijgemaakt om wat kaartjes te maken. Ik heb er totaal 4 gemaakt, maar twee er van houden jullie nog te goed, want deze hebben de ontvangers nog niet binnen. En ik weet dat ze iedere dag even op mijn Blog kijken, dus dat zou jammer zijn.
Het jurkje is mijn bijdrage voor de uitdaging van januari. Deze kan je inzenden tot de 28 ste januari. Oeps was ik namelijk vergeten erbij te zetten.
De onderste kaart is wat scheef gefotografeerd, want de witte buitenrand is de ondergrond waar het op lag. Tijdens het surfen kwam ik namelijk deze tegen. Gewoon leuk en je kon hem gratis downloaden als je je e-mail adres op gaf. Behalve digi stamps zijn er nu steeds meer digi 3d vellen of anderen te krijgen. Deze print ik uit op DCP papier en verwerk hem verder af, volgens mijn eigen idee. Dus de basis van hun en de rest van mij. ;-) Wel grappig om te doen. Weer eens wat anders.
Groetjes van Annette

4 opmerkingen :

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Erg leuk gedaan Annette!

Groetjes Ida

Bianca zei

Wat is dat jurkje geweldig geworden. Leuk ook de kanten mouwtjes.

Groetjes,
Bianca

Milnie zei

Leuke creaties Annette! Vind het digi papier erg mooi, ga meteen even naar de website, dank je wel voor de tip en een fijne dag nog!

liefs

Adrina zei

Ik vind het jurkje echt een snoepje!
En je tweede kaart is ook heel leuk geworden, inderdaad weer eens wat anders.

Related Posts with Thumbnails