CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 19 januari 2010

Een Valentijn uitdaging.Hallo allemaal,

Met Valentijn voor de deur kan het natuurlijk niet missen om ook hiervoor een uitdaging te verzinnen. Ik heb al enkele weken contact met Jolanda die zelf digistamps maakt. Zij is bereid om voor deze uitdaging een digistamp beschikbaar te stellen. Super toch?
Natuurlijk zijn er ook enkele regels aan verbonden! Wat moet je doen?Stuur een mailtje naar info@annettescreafarm.com met als onderwerp "aanvraag Digistamp Jolanda" en je ontvangt van mij de digistamp die Jolanda voor deze uitdaging jullie GRATIS aanbied. Ga met deze digistamp aan de gang en maak je mooiste kaart, lay-out of wat dan ook. Naast de digistempel is de kleur die je moet gebruiken natuurlijk roze of rood. De kleur van de liefde. Deze kleur moet dus wel aanwezig zijn in je werkstuk. Ben je tevreden met het eind resultaat, maak hier dan een duidelijke foto van, max. 3 foto's p.p., en mail dit naar info@annettescreafarm.com met als onderwerp "Uitdaging Valentijn". Op Valentijn zal Jolanda de winnaar uitkiezen die bij haar 3 digi stamps mag uitzoeken en van mij krijg je DCP papier. Op mijn website zal ik een aparte rubriek aanmaken waar deze uitdaging in komt te staan, zodat iedereen je kunstwerk kunt zien. Dus dames zorg dat mijn mailbox vol raakt! Je kunt je foto inzenden tot 12 februari en op 14 februari kiest Jolanda een winnaar die ik dan op mijn Blog en in mijn webwinkel zal vermelden. Doe je best. Succes allemaal.

Groetjes van Annette

8 opmerkingen :

m@deliefjuh zei

super! en ze heeft prachtige digitale afdrukjes :)

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Wauw geweldig ja!
Ik doe zeker mee.

Groetjes Ida

RosesMarijke zei

Leuk Annette...ik doe mee hoor!!

Thea zei

Leuk! Ik doe ook mee.
Ik heb inmiddels op haar site gekeken en wat een mooie afdrukjes.

Groetjes
Thea

De Creakeet van Peet zei

ik ben van de partij!! liefs Peet

Unknown zei

Leuke uitdaging en ik doe zeker mee....Leuke digistamp .
Inzendingen van de "Jurkjes"loopt niet hard he ...Ik ben nog steeds de enige inzender ....of heb je er al meer ?Op je site zag ik nog niets nieuws ...
Vast een fijne woensdag
Groeten Sophia

Sabrina Voulon zei

mijn kaartje heb je als het goed is ontvangen

Anoniem zei

Annette heeft mijn uitdaging hopelijk goed ontvangen:)
allemaal veel succes, het was weer leuk om een creatie te maken:)
groetjes nonna
http://nonnashobbystime.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails