CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 30 augustus 2011

Mijn eerste kaartje gemaakt met de Expression 2

Hallo allemaal,

De kaarten voor mijn artikel zijn weg, de boekhouding is ook klaar dus tijd om mij nu helemaal te storten op de nieuwe Cricut Expression 2. Want voordat je het weet is het zondag en dan heb ik er een demo mee, samen met de Cricut Imagine, bij Kars in Ochten.
De Expression 2 heeft 4 cartridges in de machine zitten, dus geen losse cartridge maar het zit in zijn geheugen. Vandaag heb ik gewerkt met de cartridge Just a Note.


De boekjes zitten er wel bij. Ik heb gekozen om een "Get Well Soon" kaart te maken. Op deze cartridge staan hele leuke modellen op. Op blz.39 kun je hem vinden. Voorin het boekje staat hoe je zo'n kaart moet maken. 

Niet moeilijk, dus dat moest wel lukken. Je moet weten dat ik weer zoveel schermpjes tegen kwam dat het toch nog even geduurd heeft, voordat ik de juiste maten had en de keuze had gemaakt wat welke kleur moest worden.
De kaart snij je uit een half scrapvel (15x30cm) En ziet er zo uit als hij uitgesneden is.
Dan begin je de verschillende lagen de selecteren en de tekst. Bij deze kaart heb ik de rechterkant los gelaten. Op de ecru kaart heb ik hem vastgeplakt. Staat ook wel grappig. Bij de groene kaart heb ik lint gebruikt en bij de andere kaart zo'n taartkleedje, die ik wat heb bij geknipt. Wel grappig geworden zo. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden? Ik ga gauw verder met de volgende.

Groetjes van Annette


7 opmerkingen :

Anoniem zei

wow wat een super gave kaart. ik ben nog steeds in gevecht met de ds en mijn cricut.:)

Petra zei

wat een mooie creaties, hoe meer ik er over lees over de cricut hoe meer ik er ook eentje wil. geloof dat je er wel heel veel mee kunt doen...word sparen he? Liefs Peet

Charlotte zei

Wow Annette, superleuke kaart! Zoveel verschillende modellen/fuguren die je kan uitsnijden met de circut zeg. Lijkt me een leuk toestel.
Groetjes,
Charlotte

Scraplijn zei

Wat een leuke kaart is dat, super cartridges, maar hoe zet je die nu op je gypsy???? Want dat zou toch wel heel jammer zijn als dat dan niet kan.

irma zei

Mooi gemaakt weer annette en wat heerlijk dat alle boekhouding erop zit,

Marian de Maijer zei

Vind hem super gaaf, en het model ook
Bedankt voor de goede uitleg
Groetjes

lenny zei

Hallo Annette
het is een super leuke kaart
groetjes lenny

Related Posts with Thumbnails