CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 12 augustus 2011

De knotsgekke kaartendagen in Den Bosch

Hallo allemaal,

Vanmorgen zat ik om 7.00 uur in de auto om richting Den Bosch te gaan. Volgens mijn TomTom zo'n 2 uur. Daar aangekomen heb ik de winkelier gebeld, zodat wij elkaar tegemoet kwamen. Carla, van "De Scrapheap"  heeft mij naar mijn tafel gebracht. Het was een hele marktkraam, dus lekker de ruimte om alles neer te leggen. Alles uitpakken om er een leuke en gezellige demo tafel van te maken. Ik leg al mijn spullen toch op een bepaalde manier neer, zodat ik mijn verhaal duidelijker kan maken door dingen aan te wijzen. Ook heb ik altijd een schaaltje met wat lekkers erin. Deze keer had ik mijn koeiendropjes mee. Het schaaltje is bijna leeg gegeten. Maar dat geeft niet, want daar ligt het er voor. ;-)
Ik heb vele bekenden gezien en gesproken. Oude cursisten of leden van mijn Cricut groepen. Zo leuk om al die mede Cricut freaken te zien en te spreken. Verderop aan mijn tafel werd de Cricut workshop gegeven. Carla had 4 kaarten gemaakt met de Cricut die de mensen gratis konden maken. Dit alles wordt gesponserd door Kars. Super toch? Deze Cricut workshop wordt ook gegeven in Zwolle. In mijn lunchpauze heb ik even een klein rondje gelopen over de beurs. Het zag er allemaal weer gezellig uit. Vooral in de stand van Carla, De Scrapheap, had weer leuke stempels liggen. Van Magnolia, maar ook van andere merken.
De Cricut heeft weer een goed dagje gehad. Er is een Cricut Imagine, 2x een Cricut Create en heel veel Cricut cartridges verkocht. Dus Kars en Prov Craft kunnen weer trots zijn op ons. Ik heb veel vragen gekregen, vooral over workshops. Ik ben nog in overleg met Carla, maar ik kom zeker weer eens langs om een Cricut workshop in haar winkel te geven. Morgen ben ik gewoon thuis, maar volgende week ben ik 3 dagen te vinden in Zwolle. Jij komt toch ook?

Groeten van Annette


Je kunt echt merken dat het nog vakantie is, dus lekker door kunnen rijden.

5 opmerkingen :

angelique (anlou) zei

hoi meis
super dagje heb je gehad zeg meis,
welke kraam nummer hebben jullie in zwolle, ik kom met mijn mams de eerste dag en we hebben altijd vaste kramen om te bezoeken, dus ik wil wel langs wippen bij je meis
liefs angelique

Aleida zei

Klinkt goed allemaal. Kom naar Zwolle.
groetjes,

netsoojmik zei

Dat klinkt als een gezellige en geslaagde dag! Helaas zit een bezoekje aan de beurs voor mij er niet in... Hopelijk kan ik dat spektakel volgend jaar wel een keertje meemaken.

Groetjes, Kim

Gonny zei

Hallo Annette,
Ik vond het erg leuk om je eens te ontmoeten.
Bedankt nog voor het uiltje!!!

Groetjes Gonny

Gonny zei

Hallo Annette,
Het was erg leuk om je eens te ontmoeten.
En nog heel hartelijk bedankt voor het uiltje!
Groetjes Gonny

Related Posts with Thumbnails