CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 14 september 2010

Weer wat gemaakt


Hallo allemaal,

Gisteren is Els weer mee geweest naar het ziekenhuis, omdat wij pas 's middags moesten zijn wij eerst aan de knutsel gegaan. Een heerlijke afleiding en lekker bij kletsen. Ik ben begonnen met een nieuw ontwerp van Jolanda, maar die is nog niet af. Ik mis iets, maar weet nog niet wat. Deze houden jullie dus nog te goed. Wel heb ik twee hele verschillende kaarten gemaakt die ik op korte termijn nodig heb. De sterkte kaart heb ik heel eenvoudig gehouden.

De verhuiskaart is een ontwerp gemaakt met de Gypsy en gesneden met de Cricut. Het is hier en daar nog niet volmaakt, maar daar wordt aangewerkt. ;-)
Ik heb hem verder aangekleed met een deur, raam, bloembak etc. De xxxx bovenaan heb ik de namen van de bewoners weggewerkt, want niet iedereen waardeerd het om met naam etc. genoemd te worden. Vanmiddag weer naar Zwolle, maar vanmorgen maar eens wat huishoudelijke klusjes doen.

Groeten van Annette

3 opmerkingen :

Marianne zei

Echt een hele mooie originele verhuiskaart! Wat zijn jullie toch allemaal creatief; ik zit nog steeds een beetje "vastgebakken" in de vierkante kaarten.
Groetjes,
Marianne

Els zei

Jee Annette, wat is die verhuiskaart leuk geworden, al vind jij hem nog niet perfect.
Groetjes van Els

angelique (anlou) zei

je kaarten zijn weer prachtig meis
en die woning vind ik helemaal geweldig
liefs angelique

Related Posts with Thumbnails