CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 21 september 2010

Goed nieuws.

Hallo allemaal,

Gisteren kreeg ik het bericht dat vrienden van ons weer opa en oma zijn geworden. Een gezonde dochter. Dus een geboorte kaartje maken voor de verse ouders. Hun zoon kennen wij namelijk ook heel goed. Ik wilde niet een "gewoon" kaartje maken. Deze had ik al eens eerder gemaakt. En ik vond het patroon toen zo leuk, dus weer aan de gang gegaan. De rest is het zelfde als mijn vorige, alleen de bloemen heb ik iets anders. Vanmiddag gelijk maar op de post gedaan.
Vanmorgen ben ik weer naar Zwolle geweest en had na het bestralen een afspraak met de dokter. Wij kregen deze keer goed nieuws. Tenminste dat vind ik. Hij was zeer tevreden hoe het bestralen allemaal ging. Natuurlijk vond hij het allemaal niet leuk waar ik allemaal last van heb, maar helaas hoort dit erbij zei hij. De plek zelf is erg rood, opgezet en van binnen helemaal kapot. Hij vond hem er van buiten erg mooi uit zien. Hij vertelde mij in het begin dat hij liever 30x wilde bestralen dan 20x, omdat ik diabeet ben en daarom wondjes minder goed kon genezen. Ook had hij verteld dat mijn neus op de plek zelf een open wond kon worden, zodat je naar binnen kon kijken. Dit is nog steeds niet het geval. Hij vertelde dat hij dus blij was dat dat een teken was dat mijn goed cellen, niet of weinig beschadigd zijn, zodat deze al met de genezing bezig waren. Tenminste iets wat goed werkt zei ik tegen hem. ;-) Hij moest lachen, want zoals jullie misschien wel weten heb ik genoeg andere kwalen. Hij vond mij een zeer positieve instelling hebben, wat de genezing zeker ten goede kwam. Op 1 oktober heb ik mijn laatste bestraling en dan kunnen jullie een feestje gaan bouwen zei hij tegen ons. Ik had hem verteld van ons feest op 2 oktober. Volgens Henk heb ik de feestneus dan al op. De grapjas, inderdaad is mij puntje van mijn neus rood en dik. De zon schijnt vandaag en goed nieuws, dus wat wil een mens nog meer?

Groetjes van Annette

6 opmerkingen :

Els zei

Fijn om te lezen dat er veel positieve berichten zijn en daar worden we allemaal weer blij van.
Groetjes van Els

Margo zei

He wat leuk voor je Annette, ik duim heel hard voor je hoor !
Ik vind het kaartje ook weer super-origineel !!!
Daar zullen de ouders vast me uitpakken bij de vele bezoekers !
Nog effe volhouden!
Liefs
Margo

Aleida zei

Positief bericht, dat doet een mens goed! Hou je er aan vast en richt je op 2 oktober! Sterkte.
groetjes,

chantal zei

goed dat er eens wat positieve berichten komen. Ook hoe je zelf positief blijft is schitterend. De feestneus daar moest ik hartelijk om lachen.
Het geboortekaartje? Prachtig hoor.
liefs Chantal

m@deliefjuh zei

fijn dat je positief nieuws hebt gekregen. want het is niet niks! je kaart is weer super schattig!

Marianne zei

Gelukkig. Goed nieuws. Dat is altijd fijn om te horen. Ik ben erg blij voor je, want ik leef met je mee! En het geboorte kaartje??? Nou, dat is echt super mooi! Ik had het zo nog nooit gezien. Erg origineel!

Related Posts with Thumbnails