CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 5 september 2010

Deel 2 dagje weg


Hallo allemaal,

Wij zijn weer thuis van een gezelllige, maar toch wel vermoeiende dag. Vanmorgen om 8.15uur was Korrie hier om mij op te halen om dan naar Meppel te gaan waar Els op ons stond te wachten. Iets over tienen waren wij in Ochten. Het was bij Kars toch al aardig druk. Wij hadden voor Connie Westenberg een kleinigheidje meegenomen, omdat zij met haar bladen 10 jaar bestaat. Dus een reden voor een klein presentje. Els is degene die hier het meeste voor gedaan heeft. Dus haar komt eigenlijk alle eer toe. Al het materiaal komt uit de webwinkel van Annette's Creafarm. Connie vond het helemaal super en bedankte ons met een paar dikke zoenen.  Daarna zijn wij rond gaan lopen. Helaas kwam ik niet ver, want de meeste mensen hielden mij aan met de vraag waarom ik nu niet een demo gaf met de Cricut? Tja, ik vertelde hun het verhaal dat ik dus momenteel bestraald moest worden en nu even aan mijn eigen gezondheid moest denken. Ook kwamen wij Martine (Madeliefjuh) tegen. Altijd leuk om even een praatje te maken.
Tineke, van Culinair Centrum Beverwijk zou de Cricut Cake demonstreren. Ik had al contact gehad met haar via de mail, nu dus even live kennisgemaakt. Ik heb haar nog enkele tips over de Cricut kunnen geven. Het is de bedoeling dat ik eens naar Beverwijk ga om daar een Cricut demo / workshop te geven.

 

Ook was Donald van ProvoCraft daar met de nieuwe Cricut. Wij hebben hem zien werken, maar ik weet niet of ik nu deze zou kopen?


Het was bij Kars lekker druk.

Na de lunch zijn wij doorgereden naar Arnhem. Daar was een vakbeurs waar ik een afspraak had met Diny Sprakel en dat nieuwe bedrijf waar ik mee bezig ben voor de landelijke Cricut workshopdag.
Eerst maar even bij Diny langs. Els en ik hebben ook nog even gekleurd met de nieuwe
Aquapromarkers Toch wel wennen hoor als je nu de Copics gewend ben.

Af en toe een pauze inlassen om wat te drinken of het eten van een ijsje. Iedereen kreeg bij binnenkomst een bon voor een gratis ijsje. Natuurlijk hadden wij hier zin in. Haha, een standhouder bood ons aan om ons op de foto te zetten. Het ijsje was erg lekker, maar hij smolt wel erg hard, je kon er haast niet tegen eten. Haha. Nu maar even met de benen omhoog en dan morgen weer het begin van een nieuwe week van bestralingen in Zwolle.

Groeten van Annette

4 opmerkingen :

Anne-Marie zei

Het ziet er uit als een gezellig dagje daar! Leuk die nieuwe Cricut ... zou er hebberig van worden, haha! Succes aankomende week weer! Groeten van Anne-Marie!

m@deliefjuh zei

oh dat ziet er zeker gezellig uit :) haha lekker hoor dat ijsje :) ik ben ook benieuwd naar de aquamarkers. en ik vond het ook even leuk om jullie gezien te hebben :) heerlijk! die kars dagen :)

groetjes

Hilde Suykerbuyk zei

fijn Annette da het een leuk dagje uit is geworden!!!
je hebt er van genoten dat zie ik op de foto's!!
gr. hilde

Aleida zei

Fijn dat jullie een gezellige dag gehad hebben! Het levert vast een hoop nieuwe ideeen op, waar wij later weer van profiteren!
groetjes,

Related Posts with Thumbnails