CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 9 september 2010

The Mask

Hallo allemaal,

Henk noemt mij nu vaak The Mask, vanwege mijn masker van lood. De grapjas. Vanmorgen stond om 8.10uur de taxi alweer voor de deur. Vandaag heb ik gevraagd naar de foto's. De Radioloog heeft van de foto die in mijn map zitten een copy van gemaakt. Niet super duidelijk, maar dan hebben jullie een idee. Ik trouwens ook, want het ziet er toch wel raar uit. Niet schrikken hoor. Op foto 1 zie je duidelijk mijn naam op het masker staan, want er liggen heel wat bij hun in de kast. Ook kan je goed zien dat ik eerst huishoudfolie op mijn gezicht heb en dan pas het masker. Ik ben namelijk allergisch voor lood en zo komt het lood niet direct op mijn huid. In het midden zie je een rond gaatje en daarin een kern. Dit is de plaats wat bestraald wordt en de kern is de tumor. Deze foto's zijn gemaakt, voordat ik met bestralen ben begonnen. Op de tweede foto hier onder zie je mij liggen op een plank, een bed kun je het niet noemen. Je hebt de nodige rubberdingen onder je hoofd om zo redelijk lekker te kunnen liggen. Boven mijn gezicht zie je een vierkant ding hangen. Door dit ding komen de stralingen op mijn neus. Als ik mijn hoofd iets omhoog doe zit ik er al tegenaan. Hij hangt 4cm boven mijn neus. Tijdens het bestralen moet ik stokstijf liggen, zodat de straling op de juiste plek komt. Op de laatste foto zie je mij van dichtbij. Jeetje wat heb ik hier een onder kin zeg. Niet mijn mooiste foto hoor. Toch wel apart om dit zo te zien. Ik hoop niet dat jullie hier te erg van schrikken, maar zo krijg je toch een idee, want voor die tijd had ik er zelf ook geen voorstelling van. Vandaag was het de 15e keer, dus ik zit op de helft. Verder heb ik een wat slechte dag vandaag, want mijn neus doet erg veel pijn. Mijn binnenschot in mijn neus is helemaal kapot en rauw van de bestralingen. Volgens de radioloog wordt dit alleen nog maar erger. Nou, daar ben je dan klaar mee, nietwaar? Ik ga nu gauw de kalfjes voeren, want dat werk gaat ook gewoon door.

Groetjes van Annette

7 opmerkingen :

Jeanet van der Lee zei

Wat goed van je dat je hier zo openlijk over kunt schrijven zeg, wij kunnen op deze manier een "kijkje achter de schermen" nemen, om het zo maar te zeggen en zullen het allemaal misschien wat beter begrijpen. Veel sterkte nog met de bestralingen!

Marlieke zei

Goh Annette, wat "fijn" dat je dit met ons wilt delen zeg. Deze foto's ondersteunen je verhalen zeer zeker. Kan me goed voorstellen hoe vervelend dit voor je moet zijn. Succes met de 2e helft!

Margo zei

Goh Annette,
ik zou vooral willen zeggen : flink zo hoor !!!! Al 15 gedaan !!!! Ik wil je vooral echt een hart onder de riem steken zoals ze dat zeggen want leuk is anders, je hebt het maar te ondergaan he.
Maar je doet het heel goed hoor, kop op voor de tweede helft he !!!
Liefs
Margo

Geertje zei

Hoi Annette,

Inderdaad hebben we zo en beter idee hoe alles gaat.
Volgens mij heb je je lippen wel even gestift, die glimmen zo mooi.
Ook ik wil je sterkte wensen voor de volgende vijftien bestralingen.

Groetjes Geertje,

Margo zei

Hoi Annette,
ik zag net dat je volger bent geworden bij mij, heel erg bedankt hoor !!!
Groetjes
Margo

scrapAnnie zei

hoi hoi,
ik vindt het heel goed van je dat je dit zo allemaal beschrijft had er namelijk ook helemaal geen idee van.en kop op voor de tweede helft.
je hebt dit al zo even gedaan!goed van je hoor.
en hoop dat het verder niet al te zeer gaat doen allemaal.
ik laat niet altijd een berichtje achter maar volg je wel heel de tijd.en lekker veel knutselen hoor.dat wekt heerlijk rustgevend.
liefs ann

Hilde Suykerbuyk zei

nou Annete je moet er wel wat voor over hebben zeg!
je zit nu op de helft dus kun je echt beginnen aftellen!!!
succes nog verder!
gr, hilde

Related Posts with Thumbnails