CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 27 mei 2010

Soms kan het leven tegenstrijdig zijn.


Hallo allemaal,

De titel zegt het eigenlijk al. Iedere dag gaan wij met levende beesten om en soms gaat het wel eens anders dan wij zouden willen.
Vanmorgen zag Henk dat er een koe moest kalven. Deze was erg onrustig, vooral omdat iedereen naar buiten mocht. Toen deze koe ook maar naar buiten gedaan. Hij zou dan in het land afkalven. Wel even uitkijken, want onze rode vriend de stier (zie foto) liep ook tussen de koeien. Toen Henk vanmiddag ging kijken kwam er een doodgeboren kalf af. Altijd weer erg sneu natuurlijk, want je hoopt toch iedere keer weer op een gezond kalf. Helaas deze keer niet.
In huis was er nog een bevalling bezig, namelijk van onze poes Rosa.
Zij heeft altijd een streepje bij mij voor, want ik heb haar met een flesje melk groot gebracht vanaf haar derde levensdag. Haar moeder is namelijk op de derde dag na de bevalling onder de auto gekomen. Helaas is ook dit niet goed verlopen, want van de 4 poesjes zijn er 2 in leven en 2 zijn er dood. Persoonlijk vind ik dat wij onze portie wel weer gehad hebben voor vandaag. Zo begon hij zo leuk met het krijgen van de Copic koffer en dan is het dit allemaal wat er op het einde van dag gebeurt. Maar goed, zo is het leven.
Allemaal bedankt voor de leuke reacties op de Copic koffer. Ik kreeg veel vragen over waar je hem kan kopen en wat hij kost? Het bedrag bestaat uit 4 cijfers voor de komma en ik ben met ColArt NL bezig wat dit gaat kosten voor de consument. En dan kunnen jullie hem natuurlijk bij mij bestellen. Zodra ik wat meer info weet, laat ik het horen. Hier wat foto's van Rosa met haar kittens.

Groetjes van Annette


7 opmerkingen :

Marlieke zei

Tja...wat kunnen we daar op zeggen?! Dat zijn de minder fijne dingen. Rot hoor!

Anoniem zei

Het leven is niet altijd zoals wij zouden willen, de wet der natuur doet helaas ook zijn werk.

Ik vind het wel fijn dat we kunnen delen in het dagelijkse leven op een boerderij.

Groetjes
Tine

Cheryl Richter zei

Och wat zielig voor je poes Rosa... En voor jullie, want het zijn zulke lieve beestjes... Met het kalfje is alles goed?

Liefs, Cheryl

Els zei

Heel jammer dat er 2 poesjes en het kalfje het leven niet hebben gehaald. Maar wat Tine ook al zei; de wet der natuur doet helaas ook zijn werk. Wat zijn het kleine poesje, maar Rosa zelf is ook niet groot. Erg leuke foto's om te scrappen hoor.
Groetjes Els

hildedewilde zei

hoi annette, ja soms zit het mee soms zit het tegen!
De poesjes zien er in elk geval schattig uit!
En jij nog gefeliciteerd met die geweldige koffer!
gr. hilde

Anoniem zei

Oh Annette wat spijtig, het zijn maar dieren zeggen sommigen maar als die hun kalfke of poesjes moeten afgeven zijn die net zo verdrietig als wij. Ik ben toch ook zo'n dierenvriend.
Verzorg ze maar goed.
Liefs
Christa

maranda zei

hoi annette, oh nee dat is geen leuk bericht, wel heel erg sneu dat het zo is gegaan, die kittens zijn wel heel erg klein en lief!!

Groetjes maranda

Related Posts with Thumbnails