CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 3 december 2009

Weer wat gemaakt.


Hallo allemaal,

Wat een dag weer vandaag. Ik schrijf dit stukje om woensdagavond/nacht. Vannacht lag ik pas om 3.00uur op bed. Dus na een korte nacht begon mijn dag vandaag om 8.00uur. Kalfjes voeren en dat zijn er nog al wat. Er hebben namelijk in 3 dagen tijd 6 koeien gekalfd. Zo'n 2 tot 3 per dag. Normaal gesproken kalveren de koeien hier wel het hele jaar door, maar soms heb je pieken en dan vallen ze letterlijk met bosjes. Momenteel geef ik 15 kalfjes kunstmelk, terwijl dit meestal rond de 6 - 8 is.
Woensdagmorgen is altijd de dag dat mijn schoonzus en schoonmoeder langskomen. Mijn schoonzus helpt mij met het huis en mijn schoonmoeder doet wat werkzaamheden op de stal. Ja, hier is altijd wel wat schoon te maken. Boerenbedrijven zijn vaak familie bedrijven en ze helpen dan vaak mee waar nodig is. Woensdagmorgen is dus poetsdag hier in huis. Alles is weer fris, voor zo lang het duurd zeg ik altijd maar, want als Henk soms binnenkomt dan neemt hij de halve stal mee naar binnen. ;-) Hooi en stro aan zijn sokken etc. of soms modder aan de schoenen en dan kan je weer dweilen.
Als alles eind van de morgen weer schoon is ga ik het eten koken. Vandaag maar makkelijk gedaan. Vanmiddag weer de nodige pakketten van de webwinkel weggebracht. De hele achterbank van de auto lag weer vol. Dan gelijk alles afboeken in het programma van de webwinkel en enkele mailtje beantwoorden. Toen was het alweer tijd om de kalfjes te voeren. Een beetje op tijd beginnen, want Korrie zou vanavond weer komen. Wij gebruiken meestal het nieuwste van het nieuwste. Vandaag zijn er enkele nieuwe mallen van Joy binnengekomen.Korrie en ik hebben vanavond natuurlijk gelijk deze gebruikt. Ik ben zelf met een nieuwe pons van Martha Stewart bezig geweest. De snowflake als rand en als large pons. Ziet er erg leuk uit.
Op mijn website zie je de kaart die Korrie gemaakt heeft. Zij heeft dus gebruik gemaakt van de nieuwe mallen van Joy. Ze staan nog niet op de website, want ik weet nog niet eens wat ze kosten. Om 24.00uur ging Korrie weer naar huis. Ja, het is altijd later dan wij denken. Gauw mijn mail weer ophalen, mijn Blog bijwerken en dan naar bed, want het is alweer laat.

Groetjes van Annette

6 opmerkingen :

Jolara zei

een mooioe kaart is het geworden !

m@deliefjuh zei

mooie kaart. en die mallen zijn wel HEEL gaaf! super!

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Dit is echt een mooie kaart geworden, maar is het vandaag geen donderdag?

Groetjes Ida

m@deliefjuh zei

hoi

ik zit in je winkeltje te kijken voor de nieuwe mallen. maar kan ze nergens vinden... klopt dat?

De Creakeet van Peet zei

mooie kaart en het word toch tijd dat k van de kerstman een cb krijg want mijn handen jeuken met al die pracht mallen..liefs Peet

Unknown zei

Meisje, Meisje, wat een drukke dagen zeg. Denk ook een beetje aan je zelf hé, want als jij het lootje legt, heeft niemand er wat aan. Je kaart is wel weer erg mooi geworden.

Groetjes, ilonka.

Related Posts with Thumbnails