CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 5 december 2009

Sinterklaas


Hallo allemaal,

Het is alweer 5 december. (00.18uur) wat gaat de tijd toch hard. Voor het slapen gaan dus nog even een berichtje plaatsen. Ja, ik schrijf meestal na middernacht deze berichtjes op mijn Blog en dan kan het voor sommige van jullie nog wel eens verwarrend zijn. ;-)
Vrijdag heb ik een rommeldag gehad. Een beetje van alles wat doen. De was draaien, boodschappen doen, bestellingen weg werken, boekhouding doen van zowel Creafarm als van de boerderij en ik heb weer een appel/ kaneel cake gemaakt. Heerlijk. Straks zet ik de broodbakmachine aan, zodat wij morgen weer met een lekkere lucht wakker worden en na het kalfjes voeren weer lekker vers brood hebben. Ik heb morgen geen workshop, maar nog genoeg te doen, want ik heb nog 2 opdrachten liggen die eigenlijk wel gemaakt moeten worden. Mag ik helaas nog niks over zeggen of laten zien. Sorry dames.
Morgen is het ook Sinterklaas. Wij doen er eigenlijk niet zoveel aan, maar ik wil wel iedereen een fijne Sinterklaas avond toewensen en ik hoop dat jullie goed verwend worden door de Sint.

Groetjes van Annette

3 opmerkingen :

Bea van Ette zei

Jij ook een prettige sinterklaasdag, wie weet ligt er toch iets in je schoen(tje)...


Groetjes, Bea

m@deliefjuh zei

wij vieren dit jaar voor het eerst sinterklaas. mijn meiden zijn bijna 3 en 1 jaar. en de oudste snapt het wel een beetje... dus een tas vol kados staat al klaar in de loods :)

groetjes martine

RosesMarijke zei

Een fijne Sinterklaas gewenst Annette....zeg ....ben je wel lief geweest??
hihihihi

Related Posts with Thumbnails