CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 14 december 2009

De pakketten zijn de deur uit.


Hallo allemaal,

Vandaag was mijn achterbank van de auto weer helemaal vol met pakketten die mee moesten naar het postkantoor. In allerlei soorten en maten. Ook al voel ik mij nog steeds niet goed, maar dit gaat ook gewoon door. Afgelopen zaterdag zijn de laatste artikelen die ik in de kwartaal pakketten wilden doen binnengekomen. Dus vanmorgen, alle pakketten vullen, inpakken en voorzien van een beschrijving etc. en dan kan het weg.

Even voor wie ze niet kent zal ik nog even in het kort uitleggen wat dit voor pakketten zijn.

Annette's Creafarm kent 3 kwartaal pakketten.

* Scrappen is Fun pakket

* Kaarten maken is Fun pakket

* Sieraden maken is Fun pakket

In deze pakketten doe ik ieder kwartaal de aller nieuwste artikelen in. Natuurlijk zijn er ook wel wat oudere artikelen bij, maar dat is meer omdat het er mooi bij staat. Denk dan aan bloemen, stras etc.

Deze pakketten kosten 25 euro per stuk en als je een abonnement neemt voor een jaar, dan ontvang je eerder het pakket en je krijgt er altijd wat extra's bij. Ook ontvang je de kortingspas met 10% korting op al je bestellingen via de webwinkel of iets anders als het erbij vermeld wordt. Maar neem je een abonnement op 2 pakketten dan krijg je nogmaals een korting van € 2,50 op het totaal bedrag. Na het jaar kan je het gewoon met een mailtje opzeggen of verlengen met nog een jaar. In de maanden maart, juni, september en december komen ze uit. De ene keer begin of eind van de maand, net wanneer deze artikelen binnenkomen. Sommige artikelen bestel ik wel een half jaar vooruit en hangt het dus van de groothandel af wanneer deze geleverd worden. Voor jullie blijft het nog even geheim wat er in zit, want morgen of overmogen ontvangen de mensen hem eerst in de bus. Op de foto kunnen jullie zien wat er in het 3e kwartaal pakket zat.
Groetjes van Annette

7 opmerkingen :

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Wat leuk idee zeg!

Groetjes Ida

Thea zei

Hallo Annette,

Dit is inderdaad een heel erg leuk idee. Ik heb al een paar keer op je blog gekeken en me nu als volger aangemeld. Hoe kun je je aanmelden voor het abbonnement?

Groetjes Thea

m@deliefjuh zei

leuk idee zeg!

Marlies zei

Ik ben benieuwd, zal de postbode met open armen ontvangen vandaag!

Annette zei

Hoi Thea,

Op mijn website www.annettescreafarm.com vindt je onder de rubriek webwinkel, pakketten en dan Scrappen is Fun pakket of de andere. Als je dus een abonnement neemt, ben je bereid om het 1 jaar te doen. Ik plan dit dan in met het pre - orderen van de nieuwe artikelen.
Mail mij anders even op info @annettescreafarm.com als je meer info wilt?

Groetjes van Annette

Annette zei

Ja, Marlies voor jou is het helemaal smullen, want je hebt tenslotte 2 pakketten besteld. Veel plezier ermee.

Groeten van Annette

Thea zei

Hallo Annette,

Bedankt voor je antwoord op mijn vraag.

Groetjes
Thea

Related Posts with Thumbnails