CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 6 augustus 2009

Ook een goedemorgen

Hallo allemaal,

Voor wie mij kent weet dat ik bijna nooit om deze tijd (5.25uur) achter de pc zit. Ik ben namelijk een avond/nachtmens. Mijn gevoel denkt dan ook dat ik al een halve dag achter de rug hebt.
Henk maakte mij iets voor 5.00uur met een wat paniekerige toon wakker. Of ik direct kon helpen, omdat de koeien uitgebroken waren. Ja, ze liepen zelfs hier in de voortuin, op straat etc. Gauw stond ik naast mijn bed, kleren aangetrokken en op weg met een stok in de hand naar buiten. Inderdaad ze liepen overal. Het was nog erg donker en dan zie je ze ook niet meteen, want ze zijn immers zwart/wit. Onze honden Zimba en Boris lopen dan mee en doen ook hun best. Soms is het wel handig, want dan jagen ze ze op. Volgens ons zijn nu alle koeien binnen en anders zien wij ze wel beter als het licht wordt. Ik duik toch nog even mijn bed in, maar Henk gaat zo melken. Sorry, ik had geen tijd om foto's te maken.
Groetjes van Annette

5 opmerkingen :

celia zei

Oei Annette,dat moet verschieten geweest zijn!Ik vind als je zo wakker gemaakt word je hele dag dan naar de duivel is!Je kan dat ook soms hebben als je je overslapen hebt,alles loopt dan verkeerd tijdens de dag!
Hopelijk heb je nog wat uurtjes kunnen bijslapen.
Nog een fijne dag verder,grtjs Celia

PatriciaKleijn zei

Hey..

Er staat wat voor je op mn blog!
Veel plezier ermee..

Kussss Patries

Annette zei

Hoi Celia,

Het was inderdaad niet echt leuk wakker worden, maar gelukkig kon ik daarna nog even wat bijslapen. Inderdaad loop ik nu de hele dag met een wat licht hoofd rond. Ik hoop niet dat ik migraine krijg, want dat kan ik nu zeker niet gebruiken! Want ik heb morgen een huisje vol met visite. ik ben namelijk jarig morgen.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Patries,

Oh, wat leuk. Ik ga gelijk kijken.

Groeten van Annette

Elly zei

Tjsa, dan is het op het "CREA"gedeelte van jullie FARM een stuk rustiger hahahha. Nou gelukkig staat alles weer waar ze wezen moeten ;-)
Inderdaad jammer dat je geen foto's hebt gemaakt, maar ja, daar had je ook geen tijd voor, en met een slaperig hoofd ook geen erg in natuurlijk ;-)
groetjes, Elly

Related Posts with Thumbnails