CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 13 augustus 2009

Logeren op de boerderij deel 4Hallo allemaal,

Voor het slapen gaan even een klein verslagje van onze loge's.
Het was vanmorgen erg stil boven. Om 9.00uur is Henk maar eens gaan kijken. Elana en Gianni speelden samen op een kamer en Justin sliep nog lekker. Zo kan het dus ook. ;-) Langzaam aan druppelden ze naar beneden. Na het ontbijt is Justin met Henk meegegaan terwijl de andere twee nog even binnen aan het spelen waren. Elana verdiept in een boek over, hoe kan het ook anders, High School Musical. En Gianni had mijn Nintendo DS ontdekt met Braintraining. Allebei goed bezig voor de ontwikkeling van de mens, nietwaar? Elana heeft mij vanmiddag geholpen met het bij elkaar zoeken van de Copic Markers voor de bestellingen. Ik las de nummers op en zij zocht ze uit het rek. Zo hebben wij weer heel wat bestellingen de deur uitgewerkt.
Morgen de rest. Vanavond kreeg ik een telefoontje uit Denemarken. Deze Mw. wilde iets uit mijn webwinkel bestellen, maar of ik wel bezorg in Denemarken? Geen probleem natuurlijk. Dus morgen gaat het eerste pakje naar Denemarken. Naast België en Duitsland gaat Annette's Creafarm steeds verder weg verzenden. Leuk toch? Ik ga nu echt mijn bed opzoeken, want morgen wordt het een drukke dag. Wij gaan namelijk kuilen, dus dan moeten de mannen weer koffie, koek, broodjes etc. hebben.
Groetjes van Annette

2 opmerkingen :

RosesMarijke zei

Fijn Annette dat het er rustiger aan toe ging....veel leuker toch?
En sterkte vandaag...dat word hard werken geblazen!
Een fijne dag hoor!

Petra zei

Hallo boefies,

Gianni op de DS, dan kan hij in september gelijk met Justin mee naar groep 8. En Banaantje regelt er lekker mee op los. Twee leeuwtjes samen de touwtjes in handen. Ze is een fantastische secretaresse. Heel assertief in het telefoon-doorverbinden en actief in het helpen. En.... weer werk genoeg te verzetten vandaag. succes maar weer.

Related Posts with Thumbnails