CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 28 oktober 2009

Even een vraag aan jullie?
Hallo allemaal,
Een hobby mag geld kosten, hoor je vaak mensen zeggen, maar hoe ver ga je? Dat vroeg ik mij dus af? Er zijn op de markt heel veel apparaten om het je makkelijk te maken. Denk aan de Cricut, de Slice, de Cuttlebug, de Big Shot, Crop-A-Dile, Xyron, of de Gypsy etc. Daarom wil ik jullie de volgende vraag stellen: Hebben jullie zo'n apparaat, zo ja, welke en welke zou je graag nog willen hebben? Geef je antwoordt onder dit bericht en je maakt kans op een halloween scrappakket van Making Memories. Op 1 november maak ik bekend wie het pakket thuisgestuurd krijgt. Oh ja, en je moet natuurlijk wel volger van mijn Blog zijn.
Groetjes van Annette

35 opmerkingen :

Lia zei

Natuurlijk ben ik volger van je blog! En de volgende apparaten heb ik in mijn bezit : Slice, Crop-A-Dile , Xyron, en ook de Wizzard van Spellbinders ( die stond niet in jouw lijstje.
Het is dat de cricut expression zo duur is, maar anders..............

Ik lees met plezier de blogs van iedereen, aleen ben ik er zelf niet zo'n ster in, maar geniet wel van alle kaarten en berichtjes die ik bij jullie allemaal kan bekijken

Mirjam zei

Hallo Annette,

Inderdaad een hobby kost geld en mag ook geld kosten maar er zijn grenzen. Die grenzen ga ik soms over. Maar als ik dan zie dat een andere maand bijna niets was. Ach.

Ook ik heb apparaten, zo heb ik intussen de slice en de cuttlebug. Allebei super apparaten!!!!
Heb al zoveel letters gesneden met de slice. Helemaal super gewoon.

Wat ik nog wel zou willen hebben is een crop-a-dile of een bigbite. Weet nog niet welke, moet toch eerst sparen. Maak nu nog gaatjes met zo'n veer. Aan de ene kant gaatje maken en aan de andere kant eye-let erin slaan. Maar hierbij blijven niet alle eye-lets zo mooi. Vandaar wel een keertje iets anders. Dacht dat ik al volger was, maar ik las alles op hyves in plaats van hier. Bij deze ben ik volger geworden!!

Hoop dat je zo genoeg weet.

Groetjes Mirjam

Karin zei

Ik heb de bigshot en de sizzix original (die had ik als eerste samen met de quickutz tang, die nu naar mijn schoonzus is gegaan). En ik heb een roze (kleine) cropadile, maar wil nog wel heel graag een big bite en NOG liever een cricut... :), maar helaas heb ik geen cricut geld. :(

liefs, karin

PatriciaKleijn zei

Ik heb de slice en de cuttlebug, Ik zou graag de crop a dile nog hebben maar hij is voor mij nog erg duur op moment..!

Wat een mooi pakketje zeg wat je kan winnen
Ik ben al volger ;)!

*Kus Patries*

Anneke Keizerwaard zei

Dagelijks lees ik blogs waaronder ook die van jou.
Hobby is een dure liefhebberij maar wel erg leuk om te doen.
De volgende apparaten gebruik ik met plezier en had deze veel eerder in bezit moet hebben;
Cricut, Cuttlebug en de crop-a-dile.
Maak ook veel gebruik van de Spellbinders.
Van deze hobby's (scrapbooken, kaarten) wordt je wel hebberig, maar er zijn wel grenzen met het uitgeven.

Groetjes,
Anneke

Snatertje zei

ik heb de cricut Expression en de cuttlebug, ben er heel blij mee, zou graag nog de gypsy hebben, zeker nu je bestanden kunt uitwisselen ermee tussen de design studio en de gypsy. ideaal.

Marley zei

Een hobby mag zeker geld kosten, maar helaas zijn er grenzen en kan het soms niet. Ik bezit zelf de cuttlebug, maar als ik het geld zou hebben zou ik heel graag de Cricut willen hebben! Die snijdt prachtige dingen en ook ideaal voor lay outs of scrapkaarten! xMarley

Caroline zei

hoi Annette,
ook ik volg al een tijdje je blog hoor, leuk om je verhalen te lezen, te zien waar je weer gaat hobbyen en ook je leuke kaarten steeds te bewonderen. Ja een hobby kost geld en sinds ik werkloos ben, geef ik er ook iets teveel aan uit, ik kan ook teveel overal kijken naar al het moois hé. Ik heb zelf de cuttlebug en vind dat een superding om achtergronden te maken en dat in combinatie met colorcore papier en opschuren ervan, te gek. En dan heb ik ook de Slice, alleen daar moet ik nog iets meer mee gaan doen.
Ik denk vaak aan de Bigbyte of cropadile, doch het is best duur allemaal en weet niet of ik het allemaal wel zou gebruiken. Ik ben momenteel vooral gek op stempels en koop daar veel van. Tja en sparen voor de copics wil ik ook nog. Dus je ziet wensen te over hoor.
In elk geval kijken we uit naar alles wat jij te bieden hebt.
Groetjes Caroline

Bianca zei

Oeps, nu moet ik met de billen bloot. Ja hobby kost inderdaad veel geld. En het hangt er ook vanaf waar je geld voor uit wil geven. Ik geef eerlijk toe dat ik behoorlijk wat geld uitgeef aan hobby. De spullen die ik heb is een cricut en een (bloos bloos) circut expression, om gebruik te maken van de cricutsoftware (die ook in mijn bezit is) heb ik een laptop van onze lieve sint gekregen, een cuttlebug en een wizzard, een crop-a-dile Big Bite, een grote kantoor snijmachine en van mijn mannetje heb ik een silhouette gekregen. Dat zijn volgens mij wel de apparaten die ik op mijn hobbykamer heb staan.
En wat ik nog graag zou willen hebben is de elektrische Big Shot.

Uhhhh, is dit een goed antwoord???

Groetjes,
Bianca

Akkemarijke zei

Ik heb een cuttlebug en een slice en vind het beide top aparaten. Ik zou nog graag een cricut hebben maar die is mij helaas te duur.

GR Akkemarijke

Ilonka zei

Hio Anette ook i ben een volger van je blog. En ja als ik idd iets heel graag wil hebben , en ik kan er ook echt iets mee. Hihhih wat wij scrapsters dus ook wel gebruiken dan schaf ik het ook echt aan. Er zijn grenzen ik heb de kleine cricut daar ben ik dan ook best tevreden mee. En zal hem dan niet gaan vervangen voor de grote. Eens gekocht blijft gekocht. Ik heb zoal in mijn bezit de cricut, de bind it all, de slice, de crope- a- dile, de chomper en de cuttlebug. En wat er nog op mijn verlanglijstje staat is de bigbite. Die zal er gerust een keer komen. Ik denk dat je nu al een idee hebt wat ik ook regelmatig gebruik.

groetjes Ilonka

JB zei

Hoi Annette ,
ik durf het bijna
niet zeggen (bloos)maar heb de
cricut en de cricut expression ,
cuttlebug , bigshot en nog wat
apparaten .
Wat nog op mijn verlang lijstje
staat is een machine met een
groter oppervlakte om te embossen,
doe soms trukjes met de cuttlebug
maar is soms te klein ;(

Groetjes Jenny

Unknown zei

Ik ben zeker een volger van je blog. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet even op je blog kijk. Doe altijd weer leuke hobby ideetjes op en dan nog de verhalen over jullie melkvee bedrijf.Vorige week las ik dat je met je logeetjes appel/bladerdeeg flapjes ging maken. Mijn kinders hadden ook vakantie en vonden dit ook een leuk idee. Dus ook maar aan het bakken. Erg leuk dus.
Mijn hobby gaat ook ver hoor. Ik doe veel aan kaarten scrappen en gebruik daar ook veel stempels bij en die zijn duur!!
Ik heb zelf inmiddels de Cricut, de cuttlebug, de Slice, de silent setter. Daarnaast heb ik voor het snijwerk de purple cows en zo´n extra grote nietmachine. Daarmee kun je aan alle kanten van je papier een nietje slaan.
Dit was het wel zo´n beetje aan machine´s. Ik ben er dan ook heel blij mee.
Ik ben benieuwd naar de verhalen van de anderen.
Groetjes, ilonka.

Annette zei

Lieve dames,

Wat leuk om deze verhalen van jullie te lezen. Momenteel loop ik al twee dagen rond met migraine. Mijn suiker is wat ontregeld en dat uit zich dan in mijn zwakke plek, mijn hoofd dus. ;-(
Maar goed van mijn medicijnen wordt ik wat duf, maar ik wil toch af en toe mijn mail op halen en naar mijn Blog kijken. Ja, jullie zijn verslaafd om dagelijks te kijken, maar ik ook hoor. ;-) Ik probeer toch iedere dag zoveel mogelijk bij mijn volgers een kijkje te nemen. Vooral als je iets nieuws hebt geplaatst.
Maar goed, nu even over jullie antwoorden.
Ik vind ze helemaal super om te weten, maar ook wat er bij jullie leeft of wat je bezig houdt. De groothandels o.a. Kars en JEJE lezen ook mijn Blog, dus deze info is best wel belangrijk voor hun. Inspelen op de consument heet dat, maar dan moet je wel weten wat er leeft. Bedankt tot zover. Ik hoop dat ik nog veel berichten van jullie krijg.

Lieve groetjes van Annette

De Creakeet van Peet zei

hoi hoi, ik ben volger van je blok en kom dagelijks even langs.Hobby mag geld kosten das waar maar het mag niet ten koste van de rest van het gezin gaan. Ik hou me nog netjes in. IK heb dan ook geen cuttlebug of ander apparaat en tot nu toe mis ik het ook nog niet. Ik heb malletjes van verschillende vormen die ik gebruik op me kaart. Mocht ik ooit eens geld over hebben :-) dan wil ik graag de circuit expression hebben omdat je daar naar mijn mening heel veel mee kan maar nu hou ik het nog maar bij mijn malletjes...liefs Peet

Jeanet van der Lee zei

Ik voel me bijna een beetje zielig, want ik heb alleen maar de cuttlebug! Ik zou nog heel graag de silouette SD hebben, maar die is wel heel erg duur...

Jetty zei

wat een leuke vraag eigenlijk.

Afgelopen zomer heb ik Silhouette gekocht. Ook heb ik een Xyron en een groot snijapparaat. Maar die laatste is niet echt handig mee te nemen dus ik wil daar graag een wat handzamer apparaat voor. Verder heb ik een lichtbak voor het kleine beetje embossen wat ik soms doe. Die lichtbak heeft mijn ventje trouwens zelf gemaakt. Ik emboss niet vaak genoeg om er een cuttlebug oid voor aan te schaffen maar stiekem zou ik het wel willen. Ik heb ook een staande halogeenlamp voor het werken in de avonduurtjes.

Qua apparaten zou ik misschien nog wel een bigbite willen hebben maar die staat niet heel hoog op mijn verlanglijst.

Dat ist wel zo'n beetje denk ik. Tja en een volger was ik al :-)

peggy zei

Ik volg je blog al een tijdje, en lees met plezier je verhalen en tips !!

Ik heb al heeeeeeeeeel lang een sizzix original ... die ik niet meer gebruik ... omdat ik al een tijd een cuttlebug heb en die makkelijker vind werken.
De cricut is een droom maar een dure voor me.
Een silent setter wil ik ook nog graag omdat ik nu mijn huisgenoten al eens een hartaanval bezorg met mijn plots 'geklop'.
Wat ik vooral belangrijk vind is dat het gene dat ik koop soepel werkt en ingeval van problemen er een goede service wordt geleverd.

Grtjs Peggy

Anneke zei

Hoi Annette,
wat een leuke vraag :D
Het is zeer leuk om van iedereen te lezen, ik heb namelijk zelf de cricut en de cuttlebug.
En vind ze allebei geweldig, alleen vergeet ik soms dat ik cricut heb *bloos*
Wat nog op mijn verlanglijstje staat? Moeilijke vraag eigenlijk want ben met deze 2 al heel blij.
Ik ben tegenwoordig verslaafd geraakt aan de lieve digi stamps en de stempels, op mijn verlanglijstje staat vanboven "mijn eigen hobbykamer maken" :D En dit ga ik bij ons op zolder doen,
Groetjes Anneke

Marianna zei

Hoi Anette,

Volger van je blog ben ik al een tijdje en lees dan ook met plezier je verhalen en bekijk je mooie creaties heel graag!
Ik heb 1 machine, en dat is de xyron (jammer dat de machine eruit is en straks de dingen er niet meer te koop van zullen zijn, tenminste dat is wat mij hier verteld werd)
Natuurlijk mag een hobby geld kosten, en soms tja.. dan kost het TE veel hihihi...
Ik heb nog 1 wens op mn verlanglijstje wat betreft electrische apparaten.
Ik zou graag de Slice willen, omdat deze nog een klein beetje betaalbaar is, maar als ik ECHT hebberig mag zijn dan zou het de grote cricut worden!

Sterkte met je migraine!

Veel liefs Marianna

Unknown zei

Tuurlijk kost een hobby geld ....en ik geef er best wel wat aan uit
Ik heb de Cuttlebug en ik heb de SILHOUETTE SD ...en daar werk ik heel veel mee ! Voor de scrap Lay outs van de foto's van mijn 5 kleinkinderen.
Ook maak ik kaarten .
Wat ik nog wel zou willen hebben is de Slice...lekker klein handzaam machientje wat je overal mee naar toe kan nemen ....om te gebruiken bij het kaarten maken .
Je blog volg ik al een hele poos ...Nieuwe logjes komen binnen in mijn Feedreader van Netvibes.
Ik reageer niet altijd maar ben nu dus volger geworden :-)
Groetjes Sophia

Cheryl zei

Hoi Annette,

Volgster ben ik al en nu nog even antwoord op je vraag. Hobby kost inderdaad geld, en hoewel ik me af en toe ook wel schuldig voel over de hoeveelheid geld ik uitgeef, ben ik van mening, dat ik geld aan een passie van me uitgeef. Zo ga ik bijvoorbeeld nooit uit (af en toe een bioscoopje ok), ik drink niet, ik rook niet en dat bespaart je ook flink veel geld.

De apparaten die ik heb, zijn de Cuttlebug, sinds kort de Big Bite, ik heb ook de silhouette (weet even niet of die in je lijstje stond).

Wat ik graag zou hebben? Tja wat niet LOL, maar als ik zou moeten kiezen... Het is geen apparaat, maar een groter en luxer bureau...Ik heb namelijk altijd teveel zooi op mijn bureau liggen en mijn werkoppervlak wordt te klein hihi.

Leuk dat je dit doet! En de prijs is zeker de moeite waard!

Liefs, Cheryl

Cheryl zei

Hoi Annette,

Volgster ben ik al en nu nog even antwoord op je vraag. Hobby kost inderdaad geld, en hoewel ik me af en toe ook wel schuldig voel over de hoeveelheid geld ik uitgeef, ben ik van mening, dat ik geld aan een passie van me uitgeef. Zo ga ik bijvoorbeeld nooit uit (af en toe een bioscoopje ok), ik drink niet, ik rook niet en dat bespaart je ook flink veel geld.

De apparaten die ik heb, zijn de Cuttlebug, sinds kort de Big Bite, ik heb ook de silhouette (weet even niet of die in je lijstje stond).

Wat ik graag zou hebben? Tja wat niet LOL, maar als ik zou moeten kiezen... Het is geen apparaat, maar een groter en luxer bureau...Ik heb namelijk altijd teveel zooi op mijn bureau liggen en mijn werkoppervlak wordt te klein hihi.

Leuk dat je dit doet! En de prijs is zeker de moeite waard!

Liefs, Cheryl

Hennie Plat en Semantha zei

Heb op je hyves al gereageerd... :)
En was al volger op je blog.

Detje zei

Hallo Annette

Ik heb de xyron (2e hands gekocht) en sinds vandaag de cuttlebug. Kan ik eindelijk lekker met nestabilities spelen. Ik ozu heel graag de cricut willen, maar die gaat toch echt mijn budget te boven.

Groeten Detje

Tanja zei

Het kost elke maand veel te veel geld...er komen zoveel prachtige dingen die ik graag zou willen hebben...
ik heb al jaren de cuttlebug omdat die voor mij betaalbaar is.
Mn wens is de cricut...
Liefs,
Ester

Annemarie zei

Mijn laatste aankoop is de Silhouette van Quickutz. Daar heb ik wel een jaar over getwijfeld...
Verder heb ik de Zipe mate (doet het nog steeds prima), Crop a dile II, Orbis circle cutter en een snij apparaat. Best veel, nu ik het terug lees. Ik zou nog wel veel meer willen hebben, maar ja, die geldboom wil maar niet groeien ;)
Ben nu aan het twijfelen over markers...Want ik wil er natuurlijk niet een paar, maar gelijk heel veel.
Het is allemaal zo mooi en leuk. En met je hobby bezig zijn is ook heerlijk. Maar er zijn wel grenzen, vooral financieel. Kinderen, hypotheek en eten gaan nu eenmaal voor ;)

Marie-José zei

Hallo Annette

Ik krijg elke dag via een feed al jouw blognieuws.Dus ik blijf helemaal up to date!
Ik heb zelf een cuttlebug en ben daar wel tevreden over.
Maar mijn grote wens is toch een cricut expression.Volgens mij heb je daar zo veel mogelijkheden mee.
Maar ja nog even door sparen...want ja het is inderdaad geen goedkope hobby en er komt elke keer zoveel nieuws uit en zo mooi!! Dan is het moeilijk om je centjes in de portomonee te houden.

Groeten Marie-José

akkina van steen zei

ik geef zoals de meesten onder ons veel te veel geld uit aan hobby spullen mar als ik geen hobby zou hebben dan was ik heel erg ongelukkig want ik kan moeilijk lopen werken mag ik niet meer ,wat zou ik anders de hele dag dan moeten doen en nu ben ik gelukkig al zeggen mijn kinderen dat ik gek ben om er zoveel geld aan uit te geven, Crop-A-Dile,cuttlebug de kleine cricut maar ik wou eigenlijk ook nog de cricut expression,omdat ik veel scrapbook
mar ja..........deze is nog even te duur!
liefs Akkina

Geertje zei

Ja je stond al onder mijn favorieten, maar ik zag meer op je hyves.
Het blog is toch mooier vind ik.
Ja en ik heb de cuttlebug en ben daar heel blij mee.
Gekregen voor mijn vijftigste verjaardag.
En ja op mijn verlanglijst staat ook de cricut expression.
Maar het lukt niet zo goed om te sparen want ik wil nog zoooooo veel meer op hobby gebied.
Maar ja wensen moet je houden zegt een bekend spreekwoord.

Groetjes Geertje,

creamartine zei

hoi Annette,

Ik ben in het bezit van de crop a dile en de sidekick van sizzix.
Maar daar kunnen zelfs de nestabilities niet door. Dus ik zou heel graag cuttlebug of de cricut willen hebben.
Maar ja, dat geldboompje????
En met een kleine op komst is dat boompje ook een keer leeg.

groetjes

Mery zei

Even alle berichtjes nagelezen hier. En ik ben de trotse bezitster van een Double Do XL. Die ben ik hier in het lijstje nog niet tegengekomen.. maar ja er staan ook zoveel berichtjes dat ik daar misschien overheen heb gekeken. Verder heb ik ook de Xyron maar die gebruik ik niet zoveel.
Wat ik nog zou willen hebben is de silhoutte.. maar ja ik ben er een van het hebberige soort en ik ken mezelf dus ik moet me in de hobbyzaak en op internet altijd gruwelijk inhouden. Maar ze zeggen altijd geld moet rollen, dus heb ik een voordeel.. mijn pasje is hoekig en rolt dus slecht haha..
En natuurlijk word ik volger van je blog. Het ziet er allemaal fantastisch uit.

Groetjes Mery

chantal zei

Je geeft altijd veel meer uit dan je je hebt voorgenomen.
Momenteel heb ik alleen de cuttlebug en enorm veel snij- en embosmallen. Crop a dile heb ik ook.
Verder zou ik graag nog een airbrush en een circut hebben. Wil deze eerst even uitproberen, want zo duur, dan moet je toch zeker zijn dat je het gebruikt!
Ik ben al een tijdje je trouwe volger. Bedankt om ons zo een leuk pakket te laten winnen.
grtz Chantal

Mariëlle vdB zei

Ik heb nu een bigshot, hiervoor had ik de cuttlebug... Allebei geweldige apparaten... Op mijn verlanglijstje staat een cricut of een sil...

Ik volg je blog al een tijdje maar dan via de feeds, nu heb ik mezelf ook officieel volger gemaakt...
Ik geniet steeds weer van je berichten... Ga zo door zou ik zeggen :)

Hetty zei

Hallo k ben ook volger geworden van je (ik dacht dat ik het al was) volgens mij nr. 100. Ik heb ook de Slice, de Cuttlebug, de Big Shot, Crop-A-Dile, Xyron (klein en groot) Op mijn ijstje staan nu nog kaartjes voor de Slice en nog verschillende snelbinders. En ja hobby mag geld kosten alleen is het af en toe een beetje te veel.

gr hetty

Related Posts with Thumbnails